Mongòlia el musical
6Valoració

Amb doble sessió, totes les entrades esgotades i canvi de local d’última hora, es va presentar a Barcelona “Mongolia, el musical”, un repàs àcid i amb molta mala llet sobre l’actualitat política, econòmica i social del país.

Mongolia, el musical és un musical força allunyat de la idea que tenim dels musicals tradicionals. Bé, de fet, ni tan sols és un musical. Que quedi clar. Qui s’hagi deixat enganyar pel títol es que no coneix la revista satírica “Mongolia” ni als seus culpables.

Mongolia el musical és un recull de gags creats pels creatius de la revista i en aquesta ocasió amb Darío Adanti i Edu Galán sobre l’escenari parlant-nos de política i de polítics, d’extraterrestres, de monarques, de rics i de pobres, de sexe i, en definitiva, de tot allò que últimament sembla tan políticament incorrecte que la censura ha tornat a instal•lar-se al nostre país.

Monòlegs i diàlegs, gags, acudits i fins i tot alguna que altra cançó, recolzats per audivisuals projectats a la sala que ens serveixen de guió de la representació o d’il•lustració acurada del que estem sentint. I poca cosa més a sobre l’escenari, perquè el que interessa és el que ens expliquen, i com. Humor àcid, irreverent i necessari. Perquè amb la que està caient, cal dir les coses pel seu nom, cal xocar, provocar i despertar consciències, perquè res pitjor que caure en l’apatia. I si per fer això cal ser una mica groller, en aquest cas el fi justifica els mitjans.

Mongolia el musical

Un espectacle per riure i força, sense deixar de emprenyar-se en constatar que la realitat sempre supera la ficció, i de quina manera. Amb l’estil Mongolia, és a dir, amb el mateix que ens expliquen a la revista, però portar a dalt d’un escenari. No hi ha innovacions, però tampoc enganyen a ningú. La gràcia està també en veure com es desenvolupen els creadors fent d’actors/comediants. I tenen gràcia, i molta.


Es pot veure a: Sala Aquarella

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies