Voca People
6Valoració

“Vinguts del planeta Voca aterren a Barcelona els VOCA PEOPLE. Ens porten un espectacle d’èxit internacional que combina el beat box, el cant a capella i uns increïbles sons vocals que imiten tot tipus d’instruments i sorolls. Els VOCA PEOPLE no utilitzen cap mena d’efecte sonor, són una autèntica orquestra: sense instruments!”

La premissa és senzilla: vuit extraterrestres han aterrat a l’escenari buit del Teatre Victòria, i necessiten el poder de la música com a energia per activar la seva nau i poder tornar a casa seva. A través de moltes interaccions (paraula clau: moltes) amb membres del públic, els simpàtics alienígenes es “descarreguen” els arxius que contenen tota la música terrestre per poder-la interpretar amb la única ajuda dels seus micròfons.

L’espectacle, a nivell vocal, és realment sorprenent. Els Voca han arranjat una sèrie de medleys amb diversos tipus de música i la combinació de les seves veus aconsegueix simular amb versemblança tant una orquestra clàssica, com una banda de rock o la sessió multitudinària d’un DJ. Així l’espectador podrà sentir melodies tan diverses com conegudes, agrupades per temàtiques des de balades d’amor, bandes sonores, clàssica i òpera, fins als grans èxits de Queen, amb una sorpresa “de la terra” al final del show.

Mentre estan cantant, s’entén la frase del programa de mà que els anomena “El fenomen musical mundial.” Quan abaixen els micròfons, però, l’espectacle cau en el tipus de gags humorístics simples que es basen majoritàriament en la participació del públic. Per tots aquells espectadors que voldríeu fugir a un altre planeta quan la platea s’il•lumina i els intèrprets busquen algun voluntari del públic per fer-lo pujar a l’escenari, aquest espectacle us donarà més patiment que alegries.

Teatre Victoria Voca People

Al text, molt escàs i principalment en anglès, se li han afegit unes quantes paraules clau en català per assegurar-se la comprensió general dels acudits, a l’estil dels shows dels parcs temàtics, que estan pensats per agradar tant als turistes com als locals. La il•luminació és l’únic suport per el Capità Beat-On i el seu germà Scratcher, que s’encarreguen dels efectes de so, i per la resta de la tripulació: un baix, un tenor, un baríton, una mezzosoprano, una alto i una soprano.

Es tracta doncs d’una hora i mitja d’entreteniment lleuger, per tots aquells que gaudiu del virtuosisme vocal, així com de ser un públic actiu. Les famílies amb nens gaudiran d’un espectacle que poden compartir tots junts. Els vergonyosos, quedeu previnguts.


Es pot veure a: Teatre Victoria
Intèrprets: Voca People

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies