El Saló del Còmic es sinònim de novetats. Les editorials planifiquen un bon grapat de llançaments i les llibreries i els lectors se enfronten a prestatges plens d’obres realment interessants. Nosaltres destaquem uns quants, mesclant gèneres i intentant arribar a tot tipus de públic.

Batman Especial 75 años

Batman_75_Aniversario_img1

Què té d’especial Batman per haver fascinat a generacions d’historietistas i lectors? Amb motiu del 75 aniversari del Cavaller Fosc, els millors autors de la indústria del còmic rendeixen el seu particular homenatge a un personatge convertit en icona de la cultura popular, analitzant la seva naturalesa i evolució a través del temps.

Sandman: Obertura

sandmanobertura_img1

L’últim episodi de Sandman escrit per Neil Gaiman es va publicar al març de 1996. Després, durant disset anys, el personatge va dormir als llimbs dels éssers imaginaris fins que el guionista de Porchester va decidir despertar-ho per oferir una única funció abans de retornar-ho al seu jaç màgic i silenciós. El resultat és Sandman: Obertura, la sèrie limitada que desvetlla els successos previs a la captura de Morfeo per part de l’ocultista Roderick Burguess.

Fatale

fatale_img1

Los Angeles, 1970. Josephine no pot amagar-se més de les forces de Hollywood, dels cultes satànics o de pel·lícules esborronadores rodades en vuit mil·límetres que els milionaris col·leccionen amb avidesa. Després que un actor que lluita per tirar endavant i el seu amic ferit es creuin en el seu camí, l’infern es deslligarà… i els ressons que deixi arribaran fins als temps moderns, on Nicolas Lash cau en l’encanteri de Josephine. Tot això en un nou volum de les aventures sobrenaturals de Fatale.

Usagi Yojimbo: Yokai

yokai_img1

Stan Sakai, l’il·lustrador mundialment famós, celebra el vintè cinquè aniversari de Miyamoto Usagi amb la primera novel·la gràfica original de Usagi Yojimbo, i presenta una nova epopeia pintada a tot color. Mítica primer lliurament de la multipremiada sèrie plena d’aventura, intriga i humor, signada pel prestigiós autor nord-americà d’origen oriental.

Seraphim

seraphim_img1

La història comença en un món devastat per un virus mortal cridat “malaltia d’àngel”. Per resoldre el misteri d’aquesta pandèmia, 3 savis i una noia anomenada Sera van a la recerca de respostes al centre d’Àsia. Molts enemics i conspiracions es creuaran amb ells durant el seu camí. L’argument de Seraphim està ideat per Mamoru Oshi (director de Ghost in the Shell) i posteriorment desenvolupat per Kon.

Capitán Midnight

capitán_midnight_img1

Jim Albright era una de les ments més brillants del món i la esperança més gran de la ciència nord-americana. En ser-li prohibit allistar-se en l’exèrcit, ja que la seva intel·ligència era massa valuosa per arriscar-la, Albright es va convertir en el Capità Midnight, un misteriós heroi que apareixia en el moment precís per ajudar als aliats en la seva batalla contra els nazis.. En 1944, va desaparèixer… En l’actualitat, un bombarder de la Segona Guerra Mundial apareix en el Triangle de les Bermudes, pilotat per un home vestit com el Capità Midnight. Considerat com un risc per a la seguretat si és qui afirma ser, serà retingut en un portavions dels EUA, del que fugirà en un jet robat.

Este del Oeste

estedeloeste_img1

En una nord-amèrica dividida en set nacions, els genets de l’apocalipsi han arribat per complir amb la seva comesa. Però Mort ha estat traït i la seva venjança pot ser la salvació. Jonathan Hickman fa el pas definitiu cap a la seva consolidació com un dels guionistes més interessants de l’actualitat amb una història èpica d’amor i traïció, acompanyat pel seu excel·lent col·laborador habitual Nick Dragotta.

Las guerras silenciosas

guerrassilenciosas_img1

Entre el relat històric, la crònica familiar i l’esmunyedís gènere de la autoficció, Jaime Martín (Tota la pols del camí, Sang de barri) rendeix comptes amb el passat de tota una generació d’espanyols que van haver d’acudir al Servei Militar Obligatori. A través del relat de les peripècies del seu propi pare, descobrim les desventures dels soldats espanyols destinats a la regió de Sidi-Ifni, el Marroc; un lloc miserable castigat per una guerra que havia començat en 1957 contra l’Exèrcit d’Alliberament Marroquí, però que va ser amagada costi el que costi pel règim franquista.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies