UPFRONTS 2014: CW

5 de 5 a l'especial Upfronts 2014

La presentació de les novetats de la CW tanca la setmana de Upfronts. La cadena que presenta les sèries orientades a un públic més juvenil ha decidit seguir estirant el fil de “Vampire Diaries” i “Supernatural“, sèries que ja mostren més que evidents signes d’esgotament en els guions però que segueixen interessant a una bona legió de fans gràcies a les seves estrelles, com Ian Sommerhalder, Nina Dobrev, Jensen Ackles o Jared Padalecki. Això sí, finalment s’ha descartat un spin-off que en principi s’havia previst de “Supernatural“. Amb Nikita ja finalitzada i tres sèries cancelades, quatre noves ficcions vindran a omplir els forats deixats a la graella, dues a la tardor i dues més a la propera midseason.

Renovacions: The 100‘, ‘Hart of Dixie‘, ‘Beauty And The Beast, ‘Arrow‘, ‘Supernatural‘, ‘The Vampire Diaries‘, ‘The Originals‘, ‘Reign

Cancel·lacions:The Carrie Diaries‘, ‘The Tomorrow People‘, ‘Star-Crossed

Series finalitzades:Nikita

Novetats:The Flash‘, ‘iZombie‘, ‘Jane the Virgin‘, ‘The Messengers

The Flash

Flash

La gran aposta de la CW per la nova temporada i on està abocant quasi tots els esforços de producción i promoció és “The Flash”. Una sèrie que ens retornarà a la televisió aquest heroi sorgit del món DC i aquí ja se li havia dedicat una sèrie sense massa fortuna al 1990. El persontage es va presentar a l’audiència en un dels capítols de la segona temporada de Arrow i ara fa el salt en solitari. I per l’estrena vestirà un trajo dissenyat per la multioscaritzada Collen Atwood.

El noi dins del trajo és en Barry Allen (Grant Gustin) un investigador i científic forense a Central City que investiga l’assassinat de la seva mare, pel qual van empresonar injustament al seu pare. Les pistes d’un cas de robatoris el porten fins a l’accelerador de partícules d’en Harrison Wells (Tom Cavanagh). Quan hi ha un accident i l’accelerador explota, l’Allen rebrà la descàrrega d’un raig i quedarà en coma. Al despertar-ne descobreix que pot córrer a velocitats sobrehumanes, però també que no és l’únic amb poders a partir de l’accident.

El repartiment de la sèrie el completen Rick Cosnett, Danielle Panabaker, Candice Patton, John Wesley Shipp o Michelle Harrison. Com a mínim en el pilot també es comptarà amb l’aparició de Arrow (Stephen Amell).


Jane the Virgin

Jane The Virgin

Una altra elecció de la CW per la nova temporada, si més no curiosa, és una adaptació d’una telenovela veneçolana: “Juana la Virgen”. Rebatejada ara com a “Jane the Virgin” ens presenta una jove llatina (Gina Rodíguez) religiosa i tracidional, que de forma accidental acaba essent artificialment inseminada abans de tenir cap relació sexual. Tot i ser una comèdia, la CW la produïrà en format de capítols amb durada llarga. Al repartiment també hi trobarem Yael Grobglas, Diane Guerrero, Brett Dier, Andrea Navedo, Justin Baldoni i Priscilla Barnes.


iZombie

iZombie

Ja de cara a la midsesaon coneixerem la Liv (Rose McIver), protagonista de l’adaptació que farà Rob Thomas (“Veronica Mars“) d’un altre còmic de la DC, “iZombie“, creat per Chris Roberson i Michael Alfred. La Liv (al còmic original es deia Gwen) és una jove estudiant de medicina que acaba convertida en zombie. Per poder seguir més o menys viva, aconsegueix una feina a l’oficina forense, on tindrà accés als cervells que ha de menjar per poder mantenir la seva humanitat. El problema és que amb cada cervell que s’empassa hereda els records de la persona a qui pertanyia. Amb l’ajuda del seu cap a la morgue i d’un detectiu de policia, la Liv es dedicarà a resoldre casos d’assassinat i fer callar així les veus que sent dins seu després de cada àpat. Malcolm Goodwin, Alexandra Krosney, David Anders, Robert Buckley, Nora Dunn i Jenna Berman també sern al repartiment.


The Messengers

The Messengers

I tancant el quartet de novetats, també arribarà a la midseason el drama apocalíptic “The Messengers”. La historia gira al voltant d’un grup de gent que mor amb la caiguda d’un meteorit que genera un pols electromagnètic que només els afecta a ella. Aquest grup d’extranys, aparentment sense relació entre ells, resuciten poc temps després i s’adonen que són els responsables d’impedir l’inminent apocalipsi a la Terra. Aquests angels o missatgers són la Vera (Shantel Van Santen, “One Tree Hill“), l’Erin (Sofia Black d’Elia), una mare que lluita per mantenir allunyada la seva filla de 7 anys del seu abusiu ex-marit, en Peter (Joel Courtney) un estudiant d’institut, en Raul (JD Pardo), un agent federal infiltrat en un perillós cartel meximà, i en Joshua Jr. (Jon Fletcher), fill d’un telepredicador disposat a seguir els passos de son pare. Entre els poders amb els que desperten hi ha una gran força o l’habilitat de curar persones. I a més a més intervindrà en les seves noves vides un misteriós personatge anomenat The Man (Diogo Morgado), mentre els fets descrits al Llibre de les Revelacions semblen haver-se posat en marxa.

En aquest especial<< Anterior

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies