UPFRONTS 2014: CBS

3 de 5 a l'especial Upfronts 2014

A la CBS fa temps que no li fa falta sacsejar gaire la seva graella per tenir bons resultats i per això segueixen amb una línea que no ha variat gaire en les últimes temporades. Les seves franquicies de CSI i NCI tenen un públic molt fidel i només han d’anar-se expandint de tant en tant cap a noves ciutats. No obstant això, les estrenes per les que va apostar l’any passat no han funcionat com s’esperava i la comèdia que ens ha tingut nou anys enganxats a la historia de Ted Mosby sobre “Cómo conocí a vuestra madre” acabava ja aquesta temporada. Així que toca apostar per coses noves, 9 noves sèries ni més ni menys, entre les que finalment ha sorprès l’anunci de que s’havia descartat una de la que feia temps es parlava: “Cómo conocí a vuestro padre“.

Renovacions: Blue Bloods‘, ‘Criminal minds‘, ‘CSI: Crime Scene Investigation‘, ‘Elementary‘, ‘Hawaii Five-0‘, ‘Mike & Molly‘, ‘NCIS‘, ‘NCIS: Los Angeles‘, ‘Mom‘, ‘The Big Bang Theory‘, ‘The Good Wife‘, ‘Person of Interest‘, ‘Two and a Half Men‘, ‘The Mentalist‘, ‘2 Broke Girls

Cancel·lacions: Hostages‘, ‘Bad teacher‘, ‘Intelligence‘, ‘The Crazy ones‘, ‘We are men

Series acabades:How I met your mother

Novetats: ‘Battle Creek‘, ‘Cyber‘, ‘Extant‘, ‘Madam Secretary‘, ‘NCIS: New Orleans‘, ‘Scorpion‘, ‘Stalker‘, ‘The odd couple‘, ‘The McCarthys


Battle Creek

Dean Winters i Josh Duhamel, protagonistes de "Battle Creek""

La nova sèrie de la CBS que ha despertat més expectació és aquesta “Battle Creek” que suposa la unió de forces entre el creador de “Breaking Bad“, Vince Gilligan, i el creador de “House“, David Shore. Per ara els dos tenen l’encarrec de desenvolupar 13 capítols d’una història centrada en dos detectius que tenen diferents caracters i maneres de veure el món, però que hauran de fer equip per netejar els carrers de la ciutat de Michigan que dóna nom a la sèrie. Tot començarà amb l’arribada a la ciutat d’un agent del FBI, Milton Chamberlain (Josh Duhamel, “Transformers“, “Las Vegas“), a qui aparelleran amb el detectiu Russ Agnew (Dean Winters, “Law & Order: SVU“), de caràcter molt més cínic i a qui no li acaba de fer gràcia el nou company. Però l’aterratge del FBI a Battle Creek també suposa l’arribada de finançament i mitjans que trastocaran la manera de fer d’unes forces de l’ordre que fins aleshores havien de tirar més d’enginy per la falta de recursos.
Kal Penn (“House“), Janet McTeer, Aubrey Dollar o Omar J. Dorsey completaran el repartiment.

CSI:Cyber

Patricia Arquette, la protagonista de CSI Cyber

Començant amb l’extensió de les franquicies consolidades, aquesta nova temporada tindrem nou CSI, “CSI: Cyber“. Escrita pels productors executius de l’equip CSI Carol Mendelsohn, Anthony Zuiker i Ann Donahue, aquest nou spin-off estarà protagonitzat per l’Avery Ryan (Patricia Arquette,Medium“), l’agent especial al càrrec de la Divisió de Ciber Crims a la central del FBI a Quantico. El seu equip és l’encarregat de resoldre grans crims concebuts online però que afecten el món real. D’aquesta manera, CSI farà un canvi, allunyant-se de l’anàlisi de ADN i proves forenses a que ens tenen acostumats els altres escenaris de la saga. Enlloc d’això, introduirà nous crims propis del món digital, Internet, l’anonimat de les xarxes,… als que la gent liderada per aquesta agent experta en comportament humà haurà de treure l’entrellat.

 

 

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans

L’altra franquicia que s’expandeix és NCIS que aquesta temporada estrenarà equip a Nova Orleans, un escenari ple de llum i color però que amaga el seu costat fosc. El cap dels investigadors de la zona serà l’Agent Especial Pride (Scott Bakula). L’acompanyaran l’Agent Especial Brody (Zoe McLellan) i l’Agent Espcial LaSalle (Lucas Black). Els casos a que s’enfrontaran cada setmana els portaran per la particular manera de viure i fer les coses des de Pensacola a Mississipi, Louisiana i Texas.

 

 

Extant

Halle Berry, astronauta a "Extant"

Avalada per Steven Spielbergcom a productor executiu, “Extant” és una complexa història de ciència ficció que ens portarà Halle Berry a la petita pantalla. Ella és la Molly, una astronauta que torna a casa després de passar un any executant una missió en solitari en una estació espacial. Al tornar a la Terra, ha de refer la seva vida al costat del seu marit, en John (Goran Visnjic), i el seu fill cibernètic Ethan (Pierce Gagnon, “Looper“). Però quan descobreix que ha tornat a casa embarassada, comença a dubtar que realment estigués sola a l’espai i s’haurà d’enfrontar a tot un misteri que podria tenir implicacions per la supervivència o l’extinció de la raça humana.

Extant” s’estrenarà al Juliol com a serie d’estiu.


Madame Secretary

"Miss Secretary"

Una altra serie de la CBS amb protagonista femenina serà “Madame Secretary“, un drama que seguirà la vida personal i profesional de l’Elizabeth Faulkner (Téa Leoni), una ex analista de la CIA a qui el President d’Estats Units nomena nova Secretaria d’Estat. Amb un estil de fer que no sempre quadra amb els estandards d’imatge i comportament de Washington, l’Elizabeth haurà de bregar amb la seva complexa familia a la vegada que s’enfronta a tota mena de crisis diplomàtics, intrigues polítiques i conflictes internacionals.

La guionista i productora de “Homeland”, Barbara Hall, s’encarregarà dels guions. Morgan Freeman també està en l’equip de productors de la serie a qui alguns ja han volgut veure símils amb la trajectòria de Hillary Clinton.


Scorpion

Scorpion

Ja des que era petit a en Walter O’Brien (Elyes Gabel) tenir un Coeficient d’Inteligència superior al de Einstein li ha portat problemes, i tal com ell admet, de gran la cosa no canvia pas. Però disposat a treure-li profit a tanta genialitat, es dedicarà a reunir un equip d’altres genis com ell d’arreu del planeta, com una noia que es un prodigi de la mecànica (Jadyn Wong) o un noi amb una capacitat extraordinaria per les matemàtiques (Ari Stidham). Quan un agent de Seguretat Nacional (Robert Patrick) es fixa en les seves habilitats, pasaràn a formar d’una unitat tàctica que lluita contra les complexes amenaces de l’era moderna.

Suposadament s’inspira en una historia real i estarà produïda per Nick Santora (“Prison Break“), Alex Kurtzman i Roberto Orci (“Sleepy Hollow“).

 

Stalker

Stalker

Kevin Williamson, guionista de series com “Dawson Crece“, “The Vampire Diaries” o “The Following” i de la saga “Scream” al cinema, tindrà nova sèrie aquesta propera temporada. I per protagonitzar-la recupera dos actors de sobres coneguts pels serieadictes. Ell és Dylan McDermott (“El abogado“, “American Horror Story“) i ella Maggie Q (“Nikita“). Els dos interpreten a Jack Larsen i Beth Davis, una parella de detectius encarregats de resoldre els casos d’assetjament de la Unitat d’Amenaces de la Policia de Los Angeles.

Tenint Williamson al darrera, d’aquest thriller s’espera acció i ensurts a mida que es desenvolupen tota mena de casos obscurs que tractaran des de la fixació romàntica al ciber-assetjament o el voyerisme.

 

The McCarthys

The McCarthys

En l’apartat de les comèdies, han estat dues les escollides per la CBS. La primera ens presenta l’esbojarrada vida dels McCarthy, una familia de Boston formada pels pares i els fills ja adults que tot i viure independitzats segueixen extremadament units els uns als altres. D’origens irlandesos, catòlics i fanàticament aficionats als esports. La homosexualitat d’un dels fills, en Ronny (Tyler Ritter), juntament amb la seva incultura esportiva i la seva voluntat de passar menys temps amb la familia portaran de corcoll als seus pares i germans, especialment quan el pare, l’Arthur (Jack McGee), decideix nomenar-lo el seu ajudant com a entrenador de basket. Laurie Metcalf com Marjorie, la mare, la Jackie (Kelen Coleman), en Sean (Jimmy Dunn) i en Gerard (Joey McIntyre), completen la familia McCarthy.

 


The odd couple

The odd couple

L’altre comèdia seleccionada serà una readaptació de “L’extranya parella” i el retorn una vegada més de Matthew Perry a la televisió. Ell serà l’Oscar Madison, un home bastant deixat i desordenat que comparteix pis amb el maniàtic de l’ordre i meticulós Felix Unger (Thomas Lennon). Quan la dona del segon l’abandona cansada de les seves manies, en Felix recorrerà al seu amic Oscar. Però la manera tant diferent de fer dels dos donarà peu a tota mena de situacions còmiques en la seva convivència.

El propi Perry i Joe Keenan (“Glee”, “Frasier”) han estat els encarregats d’escriure el guió del pilot, basant-se en la ja coneguda obra de Neil Simon.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies