UPFRONTS 2014: ABC

2 de 5 a l'especial Upfronts 2014

No la va encertar gaire la ABC en les seves eleccions de novetats per la temporada que ara acaba. Excepte els Agents de SHIELD, l’adaptació de la novel.la ‘The Returned’ i la comèdia sobre la familia ‘Goldberg’, tota la resta de series que acabava d’estrenar, drames i comèdies per igual, han estat cancelades.

Això suposa molts buits per omplir una graella que s’ha quedat plena de forats i on són vaques sagrades com Anatomia de Grey o Castle les que hauràn d’arrossegar les audiències cap a un bon grapat de noves apostes.

Renovacions: ‘Marvel Agents of S.H.I.E.L.D‘, ‘Grey’s Anatomy‘, ‘Once Upon a Time‘, ‘Modern Family‘, ‘Revenge‘, ‘Scandal‘, ‘Castle‘, ‘Last Man Standing‘, ‘Nashville‘, ‘Ressurrection‘, ‘The Middle‘, ‘The Goldbergs‘.

Cancel·lacions:Back in the game‘, ‘Betrayal‘, ‘Killer women’, ‘Lucky 7’, ‘Once upon a time in Wonderland’, ‘Mixology, Mind games‘, ‘Suburgatory‘, ‘Super fun night‘, ‘The neighbours‘, ‘Trophy wife.

Novetats:  ‘How to get away with murder‘, ‘Black-ish‘, ‘Forever‘, ‘Selfie‘, ‘American Crime‘, ‘The whispers‘, ‘Marvel’s Agent Carter‘, ‘Galavant‘, ‘Astronaut Wives Club‘, ‘The Club‘, ‘Manhattan Love Story‘.


How to get away with murder

how to get away with murder

Un drama legal sobre un grup d’ambiciosos estudiants de dret i la seva misteriosa professora de Defensa Criminal que es veuran implicats en una trama d’assassinat que afecta la seva universitat. El nom més destacat d’aquesta nova serie és el de Viola Davis (“Criadas y señoras“), que interpretarà a la professora Annalise Dewitt. L’acompanyaran Liza Weil (‘Las chicas Gilmore‘, ‘Scandal‘), Matt McGorry (‘Orange is the new black‘), Tom Verica o Karla Souza.

Shonda Rhimes, l’artífex d’Anatomía de Grey és una de les propulsores d’aquesta nova proposta.

Black-ish

MARCUS SCRIBNER, TRACEE ELLIS ROSS, MARSAI MARTIN, ANTHONY ANDERSON, MILES BROWN, LAURENCE FISHBURNE, YARA SHAHIDI

Aquesta comèdia compta amb Laurence Fishburne com un dels seus productors principals. En ella, l’Andre ‘Dre’ Johnson (Anthony Anderson) és un home amb una bona feina, una dona, la Rainbow (Tracee Ellis Ross), quatre fills i una casa als suburbis. Pero tant d’èxit i felicitat ha portat a aquesta familia de color a sentir que estan massa “assimilats” i que han perdut la seva identitat. Amb l’ajuda del seu pare (Laurence Fishburne), en Dre es proposa recuperar la identitat cultural de la seva familia de manera que honorin el seu passat mentre segueixen el camí cap al futur.


Selfie

John Cho i Karen Gillan a "Selfie"

Una altra de les noves comèdies, posa la mirada en la nostra dependència de les xarxes socials. A “Selfie” l’Eliza Dooley (Karen Gillan) es tota una personalitat a les xarxes, amb 263.000 seguidors que estan pendents dels seus posts, tweets i fotos. Però un dia té tota una revelació que la porta a concloure que tots aquests amics virtuals i ‘M’agrada’ no són el mateix que tenir amics de veritat a la vida real. Això la portarà a consultar a un gurú del marketing, en Henry (John Cho) perquè l’ensenyi com oblidars-se de la importancia de la reputació online i l’ajudi a conectar amb les persones a la vida fora de la xarxa. Així, entre els dos s’establirà una relació a l’estil “My Fair Lady”.


American Crime

American Crime

Tornant al drama, tindrem també “American Crime” produida per l’oscaritzat John Ridley (“12 años de esclavitud“). La sèrie comença quan tots els mitjans es fan ressò de la noticia d’una parella que ha estat víctima d’un assalt a casa seva. El marit, Matt Skokie, un veterà de guerra, va ser assassinat i la seva dona, la Lily, en va sortir insconscient i viva pels pèls. Mentre ella és a l’hospital lluitant per la seva vida sota la mirada dels respectius pares, la policia comença a trobar sospitosos als qui arrestar, concretament quatre. Però el cas té diverses implicacions, entre d’altres les tensions racials. En el repartiment hi trobem a Felicity Huffman (“Mujeres desesperadas“), Penelope Ann Miller, Timothy Hutton o W. Earl Brown.


Forever

forever

Ioan Gruffudd serà el protagonista de “Forever“, on interpreta al Doctor Henry Morgan. Es tracta d’un reputat forense de Nova York que guarda un secret: no només estudia els cadàvers per resoldre tota mena de crims, sino també per intentar trobar resposta al misteri de la seva pròpia inmortalitat. Amb 200 anys a les esquenes, en Henry compta amb unes grans dots d’observació que impresionen a la seva nova companya, la Detectiu Jo Martinez (Alana De La Garza). Cada setmana hauran d’enfrontar-se a un nou cas, mentre van consolidant la seva nova relació com a companys de feina i anem descobrint també detalls del passat d’en Henry. aquest també compta amb el seu millor amic i confident, l’Abe (Judd Hirsch) l’únic que coneix el secret d’en Henry.


Whispers

The Whispers

Els extraterrestres també tornen a la graella en aquesta nova sèrie produïda per l’Amblin de Steven Spielberg. A “The whispers” (títol que ha substituit a l’inicialment previst “The Visitors“) els alienigenes han enavït la terra utilitzant els nens humans per dominar el món. Mentre sense saber-ho els petits ajuden aquest nou enemic invisible, s’inicia la lluita per salvar la humanitat. Entre els protagonistes hi trobarem  a Lily Rabe (“American Horror Story“), Milo Ventimiglia (“Herois“), Barry Sloane (“Revenge“) i Catalina Denis.

Galavant

Galavant

Galavant” uneix la fantasia i el musical. El guionista i productor executiu Dan Fogelman (“Crazy, Stupid, Love”, “Tangled“, “Cars“) s’uneix al guardonat equip format per Alan Menken (“La Sirenita“, “Aladdin“, “La Bella y la Bestia“) i Glenn Slater (“La Sirenita“, “Tangled“) per donar vida a un conte de fades musicals de proporcions èpiques. Hi havia una vegada un gran heroi, Galavant (Joshua Sasse) que havia perdut l’amor de la seva vida, Madalena (Mallory Jansen), en mans del malvat Rei Richard (Timothy Omundson). Així el nostre heroi busca recuperar tot el que tenia i acabar amb el seu enemic. Però no serà sense uns quants entrebancs en el camí. El repartiment també inclou Vinnie Jones, Karen David i Luke Youngblood. Els productors executius són Dan Fogelman, Alan Menken, Glenn Slater i Chris Koch. És una producció d’Abbey C Studios Ltd.

Marvel’s Agent Carter

Hayley Atwell es "Agent Carter"

Agent Carter” ens presenta la història de Peggy Carter (Hayley Atwell). És l’any 1946 i la pau està suposant un problema per Peggy Carter que es troba marginada un cop els homes han tornat a casa després de lluitar fora. Treballant per l’agència encoberta SSR (Strategic Scientific Reserve), Peggy es troba entre el treball administratiu i les missions secretes que realitza per Howard Stark, mentre tracta de sobreviure a la seva vida de dona soltera que acaba de perdre l’amor de la seva vida, Steve Rogers. Els productors executius de la sèrie són Michele Fazekas i Tara Butters (“Reaper“), Steve McFeely i Christopher Marcus (“Captain America: The First Avenger“) i Jeph Loeb.

Manhattan Love Story

JADE CATTA-PRETA, ANALEIGH TIPTON

T’has preguntat el que està pensant la teva parella? Aquesta comèdia romàntica exposa les diferències entre homes i dones a través dels pensaments sense filtrar i les accions sovint contradictòries d’una nova parella que acaba de començar a sortir. “Manhattan Love Story” està protagonitzada per Analeigh Tipton com Dana, Jake McDorman com Peter, Nicolas Wright com David, Jade Catta-Preta com Amy, Chloe Wepper com Chloe i Kurt Fuller com William. Peter Traugott, Jeff Lowell, Robin Schwartz, Rachel Kaplan i Jon Liebman són els productors executius i està produïda per ABC Studios.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies