1 de 5 a l'especial Upfronts 2014

Les sèries que venen dels Estats Units ja fa molt temps que s’han instal·lat de manera regular a les graelles de televisió i als llistats de descàrregues. Per aquest motiu, les Upfronts, un event molt típic allà, té també un important seguiment aquí. Durant aquesta setmana,  les cadenes de televisió aprofiten per presentar les seves novetats i intentar atreure anunciants per la següent temporada. A més, comencen les promocions dels nous productes i el moviment de les sèries en el mercat internacional.

NBC, CBS, ABC, FOX i CW tenen preparat un bon grapat de novetats per intentar millorar els resultats d’audiència d’aquest any en el que els èxits més importants es troben en les cadenes de cable. Comencem amb NBC.

Renovacions: ‘The Blacklist’, ‘Chicago Fire’, ‘Grimm’, ‘Law & Order: SVU’, ‘Parenthood’, ‘Parks and Recreation’, ‘About a Boy’, ‘Hannibal’, ‘Chicago Pd’

Cancel·lacions: ‘Revolution’, ‘Community’, ‘Believe’, ‘Crisis’, ‘Growing Up Fisher’, ‘Camp’, ‘Dracula’, ‘Sean saves the world’, ‘The Michael J. Fox Show’, ‘Welcome to the family’

Novetats: ‘The Misteries of Laura’, ‘Odyssey’, ‘State of Affairs’, ‘Allegiance’, ‘Marry Me’, ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, ‘Mr. Robinson’, ‘Aquarius’, ‘Bad Judge’, ‘A to Z’, ‘Constantine’, ‘Mission Control’, ‘One Big Happy’, ‘Emerald City’

The Misteries of Laura

NBC THE MISTERIES OF LAURA

Debra Messing (“Will & Grace”) interpreta a Laura Diamond, una brillant detectiu d’homicidis del NYPD que equilibra el seu treball diari amb una vida boja família que inclou dos nens bessons entremaliats i un ex-marit (Josh Lucas) -també policia- que sembla incapa de signar els papers del divorci. Entre netejar el que embruten els seus fills i els criminals del carrer, la seva vida està plena de moments hilarants en els quals les seves dues realitats conflueixen. Treballa diàriament amb un company molt atractiu i també comprensiu, i les coses es compliquen encara més quan el seu marit es converteix en el seu cap. Per Laura, cada dia és un equilibri en la corda fluixa. El repartiment també inclou Laz Alonso i Janina Gavankar. L’escriptor Jeff Rake (“Boston Legal”) i el director McG (“Supernatural”) són productors executius amb Greg Berlanti (“Brothers & Sisters”), Aaron Kaplan (“The Neighbours”), Todd Lituchy i Sarah Schechter. “The misteries of Laura” és una producció de Warner Bros Television, Berlanti Produccions i Kapital Entreteniment.

Odissey

NBC ODISSEY

Una conspiració internacional esclata quan les vides de tres estranys xoquen inesperadament -una dona soldat, un advocat corporatiu i un activista polític. Un equip de soldats nord-americans que combaten jihadistes al nord d’Àfrica queda impactat en descobrir que un dels homes que van matar és l’home més destacat d’Al-Qaida. La Sargent Odelle Ballard (Anna Friel, “Pushing Daisies”) -soldat, mare , esposa i únic membre femení de la unitat- descobreix els arxius d’ordinador que suggereixen que una important corporació dels EUA està finançant jihadistes. Però abans que pugui dir-li a ningú, el seu equip és atacat i donat per mort. Les notícies informen que la unitat ha estat aniquilada, però la veritat és que Odelle ha sobreviscut i és l’únic testimoni de l’assassinat de la seva unitat de les Forces Especials dels Estats Units. A Nova York, l’ex fiscal Peter Decker (Peter Facinelli, “Nurse Jackie”) està treballant en un acord de fusió per la mateixa companyia que estava desviant diners cap als jihadistes. Mentrestant, Harrison Walters (Jake Robinson, “The Carrie Diaries”), activista polític, coneix a un pirata informàtic que afirma haver descobert una conspiració militar i industrial. El repartiment també inclou Jim True-Frost, Treat Williams, Nate Mooney, Elena Kampouris, Daniella Pineda, Sadie Sink, Adewale Akinnuoy-Agbaje i Omar Ghazaoui. Els escriptors Adam Armus (” The Following”) i Nora Kay Foster (“Heroes”) i l’escriptor i director Peter Horton (“Anatomía de Grey”) són els productors executius amb Simon Maxwell (“Off the Hook”), Mikkel Bondesen (“Burn Notice”), Henrik Bastin (“Burn Notice”) i Kristen Camp (“The Killing “). “Odissey” és una producció d’Universal Television, Fabrik Entreteniment i Red Arrow Entertainment Group.

State of Affairs

NBC STATE OF AFFAIRS

Cada dia la Presidenta dels Estats Units s’enfronta a dotzenes de decisions importants i ha de prioritzar les majors crisis internacionals a les quals s’enfronta el país. Una de les principals analistes de la CIA -Charleston Tucker (Katherine Heigl, “Anatomía de Grey”)- s’encarrega d’informar diàriament a la Presidenta. Aquesta llista dels problemes de seguretat més importants que enfronta la nació comporta decisions de caràcter moral i polític per part de Charleston i el seu grup de brillants analistes. A part dels camps de mines polítiques sobre els que ha de caminar, Charlie té una estreta relació personal amb la Presidenta (Alfre Woodard, “Desperate Housewives”) perquè va estar una vegada compromesa amb el seu fill abans que un tràgic atemptat terrorista va acabar amb la seva vida. Charlie va sobreviure aquest atac i ara està decidida a portar els responsables davant de la justícia. El repartiment també inclou Adam Kaufman, Sheila Vand, Cliff Chamberlain, Tommy Savas i Leslie Odom Jr. El guionista i director Joe Carnahan (“The Blacklist”) és productor executiu amb Katherine Heigl, Nancy Heigl, Robert Simonds, Sophie Watts, Henry Crumpton, Rodney Faraon i Julia Franz. “State of Affairs” és una producció d’Universal Television, Bob Simonds Company i Abisag Productions.

Allegiance

NBC ALLEGIANCE

Alex O’Connor (Gavin Stenhouse, “Person of Interest”), un jove idealista, analista de la CIA especialitzat en assumptes russos, descobreix un secret que acabarà destruint la seva família: els seus pares, Marc (Scott Cohen, “Necessary Roughness”) i Katya (Hope Davis, “The Newsroom”, “In Treatment”) són espies russos encoberts desactivats fa dècades. Però avui el Kremlin els ha reallistat en servei mentre planegen una operació terrorista dins la frontera dels EUA. Fa anys, Katya va rebre l’encàrrec de la KGB de reclutar l’empresari nord-americà Mark O’Connor com a espia, i els dos es van enamorar. Es va arribar a un acord: mentre Katya seguís en servei per Rússia, se li permetria casar-se amb Mark i mudar-se als Estats Units. Després d’anys als Estats Units, la construcció d’una vida feliç i sense cap notícia de Moscou, van pensar que havien escapat. Ara sembla que la mare Rússia té una missió més, convertir Alex en espia. Per a aquests pares angoixats, l’elecció és clara: trair al seu país o arriscar la seva família. El repartiment també inclou a Margarida Levieva, Morgan Spector, Annie Ilonzeh, Alexandra Peters i Kenneth Choi. El director i guionista George Nolfi (“The Adjustment Bureau”) és el productor executiu amb Avi Nir (“Homeland”), Ron Lesem, Amit Cohen, Yona Wisenthal i Giyora Yahalom. “Allegiance ” és una producció d’Universal Television, Keshet Mitjans i Yes!

Marry Me

NBC MARRY ME

Fa sis anys, Annie (Casey Wilson, “Happy Endings”) i Jake (Ken Marino, “Eastbound & Down”) es van unir a través del seu amor mutu cap als nachos i han estat inseparables des de llavors. Ara, després de tornar d’un romàntic viatge de vacances de dues setmanes a una illa, Jake està preparat per fer la pregunta. Però abans que pugui preguntar, Annie li recrimina la seva incapacitat per comprometre’s. Ella estava esperant “que li posés un anell a les mans” mentre estaven al paradís i ara està arruïnant la proposta perfecta de Jake. Com no volien passar els propers 60 anys parlant d’aquest embolic de proposta, Jake i Annie decideixen posposar el compromís fins que no puguin fer les coses bé. El repartiment també inclou Sarah Wright, John Gemberling, Tymberlee Hill i Tim Meadows. L’escriptor David Casp (“Happy Endings”) i el director Seth Gordon (“The Goldbergs”) són els productors executius amb Jamie Tarses (“Men at Work”). “Marry Me” és una producció de Sony Pictures Television i Fanfare Productions.

Unbreakable Kimmy Schmidt

NBC UNBREAKABLE KIMMY SCHMIDT

Després de 15 anys de viure en un cult, Kimmy (Ellie Kemper, “The Office”) és rescatada juntament amb altres quatre dones, convertint-se en una heroïna nacional i apareixent fins i tot al programa “Today”. Abans retornar en bus a Indiana, però, Kimmy decideix que és hora de recuperar la seva vida. Armada amb només una motxilla, sabatilles d’esport, un parell de llibres de la biblioteca i un gran feix de diners en efectiu provinents del rescat, està preparada per conquerir Nova York. És sens dubte el millor moment de la vida de la Kimmy mentre es munta el metro, juga amb artistes de carrer, allibera els cavalls de Central Park i pren una decisió espontània per llogar una habitació a Tito, un gai aspirant a actor que es guanya la vida fent de robot a Times Square. Aquest aparellament improbable no pot semblar ideal, però es converteix ràpidament en el tipus de relació que pot ajudar-los a tots dos: Kimmy necessita algú per reintroduir-la al món modern, i Tito pot aprendre que mai s’ha de renunciar, no importa quantes vegades t’hagin rebutjat per actuar a “El Rei Lleó”. El repartiment també inclou Tituss Burgess, Sara Chase i Lauren Adams. Els escriptors Tina Fey (“30 Rock”) i Robert Carlock (“30 Rock”) són els productors executius amb David Miner (“Brooklyn Nine – Nine”) i Jeff Richmond (“30 Rock”). “Unbreakable Kimmy Schmidt” és una producció d’Universal Television, Little Stranger Inc i 3 Arts Entertainment.

Mr. Robinson

NBC MR ROBINSON

Com a cantant i teclista d’una banda de rock, Craig (Craig Robinson, “The Office”) sap una cosa o dues sobre com treballar-se la multitud, però al seu treball diari és on realment destaca. Cada artista que lluita sap el que toca: has de pagar els comptes mentre esperes LA gran oportunitat. Així que quan Craig es troba curt de diners, accepta un treball com a professor substitut. És un concert fàcil, oi? Llançar un DVD en el reproductor, apagar els llums i dormir la festa d’ahir a la nit. No obstant això, quan s’adona que els nens creuen que la seva classe és fàcil, Craig decideix inspirar els seus estudiants. La música és la seva passió i no està disposat a deixar que ningú dormi durant el semestre. La directora de l’escola (Jean Smart, “Samantha Who?”) és una dona que creu que les regles estan fetes per seguir-les estrictament. Ella no accepta massa l’estil d’ensenyament poc ortodox de Craig, o el seu amor pel professor. Si Craig vol mantenir el seu show, aconseguir a la noia i ensenyar aquests nens l’alegria de la música, s’haurà d’estrènyer el cinturó i posar-se mans a l’obra. El repartiment també inclou a Ben Koldyke i Amanda Stenberg. Els escriptors Mark i Robb Cullen (“Back in the Game”) són els productors executius amb Howard Klein (“Parks and Recreation”) i Mark Schulman (“Chelsea Lately”). “Mr Robinson” és una producció d’Universal Television i 3 Arts Entertainment.

Aquarius

NBC AQUARIUS

És 1967 i l’era de l’amor lliure, l’experimentació amb drogues i la guerra del Vietnam està en plena vigència. Quan la filla adolescent d’un advocat respectat desapareix, el sergent de Policia de Los Angeles, Sam Hodiak (David Duchovny, “Californication”, “The X-Files”) comença a preguntar per la ciutat. Aviat descobreix que els nens hippies a qui està preguntant no els agraden els policies, especialment un amb els cabells tan curts com els seus. Necessitat de l’ajuda d’algú en qui confiar, s’associa amb el policia encobert Brian Shafe, un home que se sent més còmode fumant herba que patrullant. No passa molt de temps abans que es topen amb el líder d’una secta que busca dones vulnerables a unir-se a la seva causa. A partir d’aquí, segueixen el rastre d’aquest home fins a acabar en un entramat de drogues, sexe, assassinat i revolució cultural. Poc podien saber, però, que el tipus que estan caçant amb el temps es convertirà en l’assassí que ara coneixem com Charles Manson. L’escriptor John McNamara (“In plein sight”) és el productor executiu amb Marty Adelstein (“Prison Break”), David Duchovny i Melanie Greene. “Aquarius” és una producció d’ITV Studios America i Marty Adelstein Productions.

Bad Judge

NBC BAD JUDGE

Rebecca Wright (Kate Walsh, “Anatomia de Grey”, “Private Practice”) sap com passar una bona estona, però a la vegada  és un dels jutges del tribunal penal més durs i respectats de Los Angeles. Té una reputació de comportament poc ortodox a la sala del tribunal, incloent-hi sentències creatives i dient exactament el que li passa pel cap. La seva vida privada, en canvi, és qualsevol cosa menys innocent. Surt massa de festa i toca la bateria en una banda de rock amb la seva millor amiga Jenny. Els admiradors masculins no escassegen i ella no està per centrar el cap… fins que un nen de 8 anys li demana ajuda. L’escriptor Txad Kultgen (“The Incredible Burt Wonderstone”) és el productor executiu amb Adam McKay (“Anchorman”, “Talladega Nights”), Will Ferrell (“Step Brothers”), Anne Heche (“Men in Trees”), Jill Sobel Messick (“Baby Mama”), Kevin Messick (“The Other Guys”) i Kate Walsh. “Bad Judge” és una producció d’Universal Television i Gary Sanchez Productions.

A to Z

NBC A TO Z

Aquesta és la història de l’A a la Z d’Andrew (Ben Feldman, “Mad Men”) i Zelda (Cristin Milioti, “How I met your mother”) i tot el que va passar des del dia que es van conèixer. Andrew sempre ha estat un romàntic en secret… cantant Celine Dion mentre conduïa a la feina, amb el somni de trobar la mitja taronja. Ell imagina algú igual a la bellesa resplendent que va veure aquella nit en un vestit de plata en un concert de dos fa anys. Zelda, després d’haver crescut amb una mare hippie que creia que l’univers seria proveiria tot, es va convertir en una advocada que prefereix controlar-ho tot i per això tria les cites en línia. Però quan un error informàtic l’envia a fer una entrevista de treball a un lloc de cites per Internet, coneix Andrew. Andrew i Zelda es veuen per primera vegada i, malgrat les diferències, hi ha química. Ella pensa que és casualitat. Ell pensa que és el destí. A més, ell està convençut que és la noia brillant en el vestit platejat. És amor a primera vista o només una petita drecera que el destí els ha fet recórrer? El repartiment també inclou Henry Zebrowski, Lenora Crichlow, Christina Kirk i Katey Sagal. Els escriptors Ben Queen (“Drive”), Rashida Jones (“Parks and Recreation”) i Will McCormack (“Will & Grace”) són els productors executius.

Constantine

NBC CONSTANTINE

Basada en la popular sèrie de DC Comics “Hellblazer “, el caçador de dimonis experimentat i mestre de l’ocult John Constantine (Matt Ryan, “Ments criminals”) s’especialitza a posar fi a tot el que tingui a veure amb l’infern. Armat amb un coneixement ferotge de les arts fosques i el seu enginy perversament entremaliat, lluita contra totes les forces del més enllà, o almenys ho feia. Amb la seva ànima ja condemnada a l’infern, va decidir deixar la vida de fer el bé, però quan els dimonis ataquen Liv (Lucy Griffiths, “True Blood”), la filla d’un dels més vells amics de Constantine, ell de mala gana torna a fer el que sap i es decideix a salvar-la. En poc temps, es revela que Liv té un poder especial, la capacitat de veure el món darrere del nostre món i predir successos sobrenaturals, i és una amenaça per a un nou mal misteriós que està pujant en les ombres. Ara no es tracta només Liv que necessita protecció; els àngels estan començant a preocupar-se. Així que, units, Constantine i Liv han d’usar el seu poder i les seves habilitats per viatjar pel país, trobar els dimonis que amenacen el nostre món i enviar-los de tornada a on pertanyen. El repartiment també inclou a Harold Perrineau i Charles Halford. L’escriptor Daniel Cerone (“El mentalista”, “Dexter”) és el productor executiu amb David S. Goyer (“The Man of Steel”, “The Dark Knight Rises”). “Constantine” és producció de Bonanza Productions en associació amb Warner Bros Television.

Mission Control

NBC MISSION CONTROL

La Dra Mary Kendricks (Krysten Ritter, “Don’t Trust the B-in Apartment 23″) és una dura però brillant enginyera aeroespacial, liderant un equip de científics de la NASA a l’avantguarda de l’exploració espacial. L’únic problema és que es tracta de la dècada de 1960 i que és una dona. Navegar pel club dels astronautes i els empollons d’enginyeria no és tasca fàcil, però està preparada per al desafiament … fins que el seu cap contracta a Tom (Tommy Dewey,”The Mindy Project”) -un ex-pilot de proves molt masclista- per administrar de manera conjunta el seu equip. No ajuda que al principi la confon amb una secretària. Entre ell, el seu nuvi astronauta i el seu poc convencional equip, Mary certament té les mans plenes … però al cap i a la fi tots volen el mateix: aconseguir portar l’home a la lluna. El repartiment també inclou a Malcolm Barrett, Jonathan Slavin i Julie Meyer. L’escriptor David Hornsby serveix com a productor executiu amb Adam McKay (“Anchorman”, “Talladega Nights”), Will Ferrell (“Step Brothers”) i Owen Burke. “Mission control” és una producció d’Universal Television i Gary Sanchez Productions.

One Big Happy

NBC ONE BIG HAPPY

Lizzy (gai i una mica tipus A) i Luke (recte i més relaxat) són amics de tota la vida. Quan eren nens i els pares s’estaven divorciant, Lizzy (Elisha Cuthbert, “Happy Endings”) i Lucke (Nick Zano, “2 Broke Girls”) van fer-se inseparables. Ara, grans i encara solters, han decidit formar una família pròpia i tenir un nen junts amb l’ajuda de la medicina. Llavors, una nit després d’un altre intent fallit en la concepció, els dos es dirigeixen a un bar per desfogar-se. Aquí és on Luke coneix Prudence (Kelly Brook, “Smallville”), una noia britànica d’esperit lliure que té previst tornar a Anglaterra en qüestió de dies. Lizzy no és gran fan -podria tenir alguna cosa a veure amb Prudence ballant nua per l’apartament – però Luke realment s’enamora. Llavors, just quan Lizzy descobreix que ella està realment embarassada, Lucas anuncia que ell i Prudence es van a casar i així neix un tipus diferent de família. El repartiment també inclou  Brandon Smith, Rebecca Corry i Chris Williams. L’escriptora Liz Feldman (“2 Broke Girls”) i el director Scott Ellis (“2 Broke Girls”) són els productors executius amb Ellen DeGeneres (“The Ellen DeGeneres Show”) i Jeff Kleeman (“The Change Up”). “One Big Happy” és una producció de Warner Bros Television i A Very Good Production.

Emerald City

NBC EMERALD CITY

Desesperat per trobar pistes que condueixin a la identitat de la seva mare biològica, una dona jove entra en una instal·lació subterrània sinistra en algun lloc del Mig Oest. Incapaç de completar la seva missió i envoltada de la seguretat, roba un gos policia K9 i s’allunya a la nit … i cau al mig d’un tornado. En un tancar i obrir d’ulls, ella es transporta a un altre món, un molt allunyat de la nostra pròpia realitat- una terra mística de regnes rivals, guerrers letals, màgia negra i una sagnant batalla per la supremacia. Es tracta de la llegendària terra d’Oz d’una manera mai vista abans, on les bruixes malvades no es queden mortes per molt temps i una Dorothy Gale de 20 anys es converteix en una guerrera obstinada que té el destí del regne a les seves mans. No està a Kansas, i això no és l’Oz de la seva àvia. L’escriptor Matthew Arnold (“Siberia”) és el productor executiu amb Josh Friedman (“Terminator. The Sarah Connor Chronicles”). “Emerald City” és una producció d’Universal Television.

En aquest especialSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X