4 de 5 a l'especial Upfronts 2014

Tot i algun fracàs inesperat com el de la cancelada “Almost Human”, la Fox s’ha apuntat dos bons tantos aquesta temporada amb els èxits de “Sleepy Hollow” i la guanyadora de dos Globus d’Or “Brooklyn Nine Nine“. Acompanyades de sèries tant veteranes com Els Simpson que ja en porten 26, “Bones” que encara la desena o “Glee” que tancarà amb una sisena tanda, la Fox encara ha trobat forat per presentar cinc drames, quatre comèdies i dues miniseries entre les seves novetats.

Renovacions: Sleepy Hollow‘, ‘Brooklyn Nine Nine‘, ‘Glee‘,’The Following‘, ‘Bones‘, ‘The Mindy Project‘, ‘New Girl‘, ‘The Simpsons

Cancel·lacions: ‘Almost Human‘, ‘Raising Hope‘, ‘Dads‘, ‘Enlisted‘, ‘Murder Police‘, ‘Rake‘, ‘Surviving Jack‘, ‘Us & Them‘, ‘The Cleveland Show

Novetats:Gotham‘, ‘Red Band Society‘, ‘Empire‘, ‘Backstrom‘, ‘Bordertown‘, ‘Hieroglyph‘, ‘Wayward Pines‘, ‘The last man on Earth‘, ‘Mulaney‘, ‘Weird loners

Gotham

Gotham

Una de les series més esperades de la nova temporada serà aquesta ficció sobre els personatges de l’univers DC Comics que envolten a Batman. Però enlloc de centrar-se en el rat-penat superheroi, “Gotham” es situa anys enrera, quan Bruce Wayne encara era un nen que va veure morir els seus pares en un assalt al carrer. Va ser aleshores quan es va començar a gestar tot el que després esclataria durant la majoria d’edat d’en Bruce. Així, tindrem l’oportunitat de conèixer els secrets de la fosca ciutat de Gotham i els origens de Bruce Wayne (David Mazouz, “Touch), el Pingüí (Robin Taylor), Enigma (Cory Michael Smith), Catwoman (Camren Bicondova) o Poison Ivy (Clare Foley).

Com no, l’encarregat de lluitar contra el crim i la corrupció a Gotham és l’incansable comisari James Gordon (Ben McKenzie, “Southland“). A l’inici de la serie portarà dues setmanes a la feina, estarà promès i sommiarà en fer realitat la seva idílica visió de la ciutat. Però quan comença a endinsar-se en el cas de la mort del bilionari matrimoni format per Thomas i Martha Wayne s’anirà endinsant cada cop més en un món de foscor mentre s’enfronta a la reina del crim organitzat Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) amb l’ajuda del seu company, el Detectiu Harvey Bullock (Donal Logue). A més, entre ell i l’orfe Bruce es crearà una relació molt especial que sabem que serà crucial en el futur.

La serie compta amb el nominat a l’Emmy Danny Cannon com a productor i director, i Bruno Heller (“Roma“, “El mentalista“) n’ha escrit l’episodi pilot. Per ara, se n’han encarregat 16 capítols.


Red Band Society

Red Band Society

La setmana passada rebiem l’excel.lent noticia de que la FOX havia apostat per donar llum verda a l’adaptació nordamericana del “Polseres Vermelles” d’Albert Espinosa i Pau Freixas. S’intentarà així reproduir el gran èxit que ja està tenint l’adaptació italiana ‘Braccialetti rossi‘.

Com en l’original, “Red Band Society, descriurà entre la comèdia i el drama, la vida d’un grup de nois i noies que per diverses enfermetats comparteixen estada a l’hospital, aquí l’Ocean Park de Los Angeles. En Charlie (Griffin Gluck, “Sin cita previa“) serà el noi de 12 anys, en coma a l’hospital, que narra la historia. En Leo (Charlie Rowe), és un noi de 16 anys que ja porta un any ingressat i comença a perdre l’esperança que li tornaran els seus nous amics. Entre ells hi ha el Jordi (Nolan Sotillo), un altre noi de 16 que ha creuat ilegalment la frontera amb Mèxic en busca de tractament. L’Emma (Ciara Bravo) serà una altra de les joves pacients. Entre ells es forjaran inesperades amistats, descobriran l’amor, riuran i plorarant mentre intenten viure la vida superant les seves dolencies.

Els adults encarregats de cuidar-los seran el Doctor McAndrew (Dave Annable, “Brothers & Sisters“) i l’enfermera Jackson, encarregada de pediatria (Octavia Spencer).

La sèrie compta amb el recolzament de DreamWorks i Amblin Television, i en concret Steven Spielberg , Margaret Nagle (“Boardwalk Empire“), Justin Falvey (“The Americans“), Darryl Frank (“The Americans“) i Sergio Aguero (“Sin reservas“) com a productors. Boardwalk Empire‘s Margaret Nagle també s’encarrega d’escriure el guió.


Empire

Empire

Empire” és un drama familiar ambientat en el món del hip-hop que està escrit i produit pels multipremiats Lee Daniels (“Precious“, “El mayordomo“) i Danny Strong.El protagonista és en Lucious Lyon (Terrence Howard), el rey del món d’aquest gènere musical des de la posició de cap d’un segell discogràfic. Quan li diagnostiquen una enfermetat que podria deixar-lo paralitzar en tres anys, la seva familia començarà a disputar-se el seu tron. Els tres candidats són els seus tres fills: el preferit Hakeem (Bryshere Gray), músic i playboy malcriat; en Jamal, un prodigi musical sensible, poc amic de la fama i gay per vergonya de son pare (Jussie Smollett); i l’Andre, fill gran i director financer del segell Empire (Trai Byers). En tota aquesta pugna també hi tindrà molt a dir l’ex dona d’en Lucious, la Cookie (Taraji P. Henson), que reapareix després d’anys desapareguda. Gabby Sidibe, que va debutar al cinema de la mà de Daniels amb “Precious“, també tindrà un paper a la serie com a l’assistent d’en Lucious.

Timbaland serà l’encarregat de posar la banda sonora a aquesta historia de música, familia, amor, ambicions i traicions. “Empire” es converteix així en la tercera serie musical en emisió, al costat de les contiuadores “Glee” i “Nashville“.

Gracepoint

Gracepoint

Aquesta miniserie de 10 capítols, arrenca amb la troballa del cadàver d’un nen en una platja. Acte seguit es posarà en marxa una investigació en aquella ciutat costera de California on ha tingut lloc la tragèdia. Després de determinar-se que es tracta d’un assassinat, la pressió social i dels mitjans de comunicació forçaran a la policia a prometre que treballaran incansablement fins a detenir el culpable. Els màxims rsponsables de la investigació són el Detectiu Emmett Carver (David Tennant,Broadchurch“,  “Dr. Who“), que acaba d’arribar al poble per ocupar un alt càrrec a la policia, i la Detectiu Ellie Miller, (Anna Gunn, “Breaking Bad“), a qui de fet li havien promès aquell mateix càrrec La Detectiu Miller a més té implicacions personals en el cas, ja que el seu fill Tom (Jack Irvine), era el millor amic de la víctima.

Gracepoint” és una extensió de l’original, Broadchurch, amb nous personatges, sospitosos i històries.


Backstrom

Backstrom

Backstromes basa en els llibres del novelista i criminalista suec Leif G.W. Persson, l’adaptació dels quals ja es va començar a treballar el 2012. El drama és un procedural criminal que es centra en un detectiu ofensiu i irascible que no aconsegueix canviar el seu caràcter auto-destructiu: Everett Backstrom (Rainn Wilson). Després de passar cinc anys exiliat per conducta ofensiva, torna per portar la Unitat de Crims Especials de la policia de Portland. Des d’aquí haurà d’enfrontar-se als casos més sensibles de la ciutat mentre intenta corregir la seva pròpia manera de ser. El seu retorn no serà massa ben rebut, sobretot per la cap de policia Anna Cervantes (Inga Cadranel, “Orphan Black“).

La resta de companys de la policia inclouen el veterà John Almond (Dennis Haysbert, “24”, “The Unit”), qui no aproba les xenòfobes maneres de fer de Backstrom; l’ambiciosa i optimista Detectiu Nicole Gravely (Genevieve Angelson, “House of Lies”); la Nadia, (Beatrice Rosen), una inmigrant francesa amb una gran habilitat per navegar pel ciberespai; i l’agent d’uniforme Frank Moto (Page Kennedy, “Weeds”).

Se n’han encarregat 13 episodes, i encara no té data d’emisió tot i que començarà a produir-se en breu.  El pilot estarà dirigit i produit per Mark Mylod (“Shameless”).


Wayward Pines

Wayward Pines

Wayward Pines és un poble idil.lic d’Idaho, amb boniques cases, jardins inmaculats, nens jugant als carrers,… Però quan hi desapareixen dos agents federals, l’agent del servei secret Ethan Burke (Matt Dillon), se’n va cap allà per acabar adonant-se que potser mai podrà tornar a sortir d’aquest misteriós poble. Una dels desapareguts era l’agent Kate Hewson (Carla Gugino) a qui l’Ethan coneixia millor que ningú i amb qui mantenia una relació que va estar a punt de destruir el seu matrimoni amb la Theresa (Shannyn Sossamon). Quan de camí al poble, l’Ethan pateix un accident, es despertarà a l’hospital de Wayward Pines a la cura de la misteriosa enfermera Pam (Melissa Leo) i el psiquiatra Doctor Jenkins (Toby Jones), que no està massa clar que tinguin interés en curar-lo. El seu pas pel poble, enlloc de donar-li les respostes que havia vingut a buscar, aportaran a l’Ethan un munt de preguntes i misteris mentre va coneixent els extranys habitants de la zona.

Wayward Pines“, basada en el bestseller ‘Pines‘ de Blake Crouch, serà la primera producció per a televisió del realitzador M. Night Shyamalan i es comercialitzarà a tot el món a través de Fox International Channels. Constarà de 10 capítols.


Hieroglyph

Hieroglyph

Hieroglyph” ens transportarà a l’Antic Egipte, amb aquesta serie d’aventures i acció del creador i productor Travis Beacham (“Pacific Rim”, “Furia de Titanes”). Quan un perillós papir, El Llibre dels Llindars, és robat d’un dels llocs més segurs d’Egipte, el lladre Ambrose (Max Brown) és lliberat de la presó per ajudar a recuperar-lo. Però tot i haver passat cinc anys en un fosc forat, l’Ambrose s’adonarà que poder estava més segur allà que en el nou i perillós món en el que l’han deixat anar: Atum, la capital de l’imperi.

L’Ambrose haurà de respondre davant del Faraó Shai Kanakht (Reece Ritchie, “Prince of Persia: The Sands of Time”), un déu encarnat, jove governant amb un temperament violent. A palau també hi viu la Nefertari Kanakht (Condola Rashad, “Smash”), mig germana del faraó, amb les seves pròpies ambicions de poder i una estreta relació amb el conseller del faraó, Magister Bek (Hal Ozsan, “90210”). Les investigacions de l’Ambrose el portaran a retrobar-se amb el seu amor perdut, Peshet (Caroline Ford), una espècie de sacerdotesa amb els seus propis trucs com a lladre. També el reunirà de nou amb antics amics com Vocifer (John Rhys-Davies), mentor de l’Ambrose.

Last man on Earth

Last Man on Earth

L’actor, guionista i productor Will Forte (“Nebraska“, “Saturday Night Live“) és l’artífex de “Last Man on Earth“, una comèdia que ens explica precisament això, la vida de l’últim home que queda a la terra, en Phil. Tot i trobar-se en una situació francament depriment, en Phil es disposa a recórrer pobles i ciutats per trobar altres supervivents, però després d’haver viatjat per Estats Units, Mèxic i Canadà encara no s’ha topat amb ningú. Però ser la última persona viva a la terra també té els seus avantatges, des de triar la casa on vols viure (inclosa la CasaBlanca), poder aparcar on vols sense por a una multa o disposar de totes les obres d’art per decorar-te el piset.

Phil Lord i Chris Miller (“La Lego película, “21 Jump Street”) en seran els directors. La serie es preveu que s’estreni a la midseason de l’any vinent.


Mulaney

Mulaney

Aquesta comèdia multi-càmeraha estat creada pel guanyador de l’Emmy John Mulaney (“Saturday Night Live“) que retrata l’ascens d’un còmic de monòlegs que intenta fer un pas endavant en la seva carrera. L’acompanyen una serie d’amics, veïns i mentors que posaran entrebancs o impulsaran les seves aspiracions. Elliot Gould o Martin Short formaran part del repartiment on també hi haurà intervencions d’altres humoristes convidats com Jimmy Fallon.

De fet, “Mulaney” ja era un projecte la primavera passada que tenia un enfoc lleugerament autobiogràfic, peroò que no va rebre la llum verda per part de la NBC. Ara és la Fox qui ha decidit recuperar-lo, donar-li un canvi de perspectiva i encarregar-ne la producció, per ara, de 16 capítols.


Weird Loners

Weird Loners

Weird Lonersés la historia de dos nois i dues noies amb fòbia a les relacions, les vides dels quals es creuen en una casa de Queens a Nova York on es veuran obligats a crear vincles. Ells són: L’Stosh Lewandowski (Zachary Knighton), un guapo, intel.ligent i cinic comercial, aficionat a lligar però amb un instint de seducció que sempre el fica en problemes. Després que l’acomiadin per ananr-se’n al llt amb la novia del cap, es triba sense casa i decideix anar a viure amb el seu cosí Eric a qui no veu des que eren nens. L’Eric (Nate Torrence), és un cobrador de peatges que després de la mort del seu pare es troba perdut al món. Havent-se quedat sol per primer cop a la vida, estarà encantat de que el seu cosí li demani de viure junts. La Caryn (Becki Newton, “Ugly Betty“), és una higienista dental encantadora, intel.ligent i molt nerviosa que perd el control quan es troba cara a cara amb homes seductors però que van massa ràpid en les seves relacions. I la Zara (Meera Rohit Kumbhani) és una jove artista bisexual d’esperit lliure que ha trencat uns quants cors fugint cada cop que les coses es posen massa serioses.

Bordertown

 Bordertown

Bordertown, és la nova comèdia animada del creador de “Padre de familia”, Seth MacFarlane. Té lloc en un poble d’un desert fictici de Texas on viu en Bud Buckwald, un home casat i amb tres fills que treballa d’agent fronterer. El problema és que no acaba d’adaptar-se als canvis culturals que el rodegen. La sèrie suposa una mirada satírica als canvis culturals d’Amèrica a través de la relació entre la familia d’en Bud i la del seu veí, l’Ernesto Gonzales, un inmigrant mexicà amb quatre fills. La serie porta en desenvolupament des de 2009 i per fi ha aconseguit el vistiplau que buscava.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies