Aquest any més que mai les ànimes rockeres ens hem quedat una mica orfes en el panorama de festivals al nostre país. Pels amants de guitarres i bateries que s’animin a agafar bossa i motxilla i explorar els festivals d’altres països, hi ha un destí destacat: El Download Festival d’Anglaterra.

Des del 2003, el festival que es celebra a Donington Park s’ha consolidat com una cita capaç d’aglutinar una enorme quantitat de propostes en tres dies i congregar a amants del rock i hardrock vinguts d’arreu. Enguany ja hi ha més de 95 bandes confirmades i encara en queden més per anunciar. Del 13 al 15 de Juny sonaran allà: Aerosmith, Linkin Park, Avenged Sevenfold, Fall Out Boy, The Offspring, Bad Religion, Within Temptation, Volbeat, Alter Bridge, Trivium, Fall Out Boy, Buckcherry, Bring me the horizon, Black Label Society, Joe Bonamassa, Status Quo, Sepultura i moltíssims més.

Pels que us animeu a creuar la frontera en busca de música o els que simplement sentiu curiositat per escoltar el que sonarà al Download 2014, compartim amb vosaltres la nostra completissima llista de Spotify amb 12 hores de música i moltes bandes consolidades i a descobrir que formen el cartell d’aquesta edició:

Download Festival 2014

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X