Los gatos son raros
7Valoració

Com ja va fer a “Gato saliendo de una bolsa”, Jeffrey Brown torna a demostrar la seva fascinació per aquests animals tan curiosos, tan “raros”, que tot just re-edita La Cúpula.

Jeffrey Brown, nascut a Michigan l’any 1975, és va diplomar en Chicago amb el M.F.A., la màxima aspiració de qualsevol estudiant de Belles Arts. L’any 2002, va substituir els llenços per les vinyetes amb Torbe, al que seguirien treballs com Inverosímil i Cualquier sencilla actividad, que tancarien la seva trilogia sobre les núvies. Posteriorment vindrien Pequeñas cosas. Unas memorias fragmentadas, Piltrafilla, Escenas imborrables i la seva primera i reeixida aventura amb els gats Gato saliendo de una bolsa.

Presentat en format 17×17 cm, el llibret recull 116 pàgines en les que, escena rere escena (en mirades 3×3) es presenten les més variades situacions en les que els gats demostren de quina pasta estan fets. A “Los gatos son raros” els protagonistes són Colega i Gatita, dos gats domèstics molt actius que no paren quiets quan no fan totalment el contrari. Els veurem fent migdiades, llepant sabates, enfrontant-se amb l’aspiradora, trobant amagatalls difícils, deixant-se acariciar pel vent, jugant o roncant sota la pluja. Situacions que els que tinguin gats trobaran molt familiars i que segur dibuixaran un somriure permanent a les seves cares. Però sobretot, aquest llibre revifarà la passió pels teus gats, al recordar-te perquè es fan estimar tant. El regal perfecte per tot amant dels gats aquest Sant Jordi.

Curiosos resulten els agraïments afegits al final del llibre, presentats també en format vinyeta, en el que entre d’altres hi figuren una pila de gats, cap d’ells de l’autor. I és que malgrat tot, Jeffrey prefereix viure sense aquestes boles de pèl a la vora.


Editorial: La Cúpula
ISBN: 9788415724643
Pàgines: 116
Preu: 12,50 euros

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies