Tornem de nou amb el nostre rànquing particular dels discos que ens han omplert de música La Finestra Digital durant les darreres setmanes. Damien Jurado i el seu viatge místic encapçala una llista en la que també destaquen els retorns de Katy B, Hospitality i Justin Bieber. Recordeu que tenim viva la nostra llista AF a Spotify. Subscriviu-vos si voleu estar endollats a la millor música del moment.

Aquest és el nostre el rànquing:

“Brothers and Sisters of the Eternal Son” de Damien Jurado

Damien Jurado “Brothers and Sisters of the Eternal Son”

La nostra nota: 8

Amb “Brothers and Sisters of the Eternal Son” ja van onze els discos publicats pel cantautor de Seattle Damien Jurado, que malgrat la seva dilatada carrera no deixa de sorprendre’ns. Sobretot des que es va aliar amb el productor Richard Swift i la seva obra es va endinsar en un camí molt més inclinat que l’ha portat a cotes tan altes, gairebé celestials, com les aconseguides amb aquesta, la tercera col·laboració amb Swift des d’aquell “St.Bartllet” en el 2010. [Continua llegint…]

 

“Little Red” de Katy BKaty B “Little Red”

La nostra nota: 7

Fa tres anys Katy B irrompia en l’escena londinenca amb la intenció de quedar-s’hi, però segurament no esperava que el seu primer disc (“On A Mission”) arribaria a convertir-se en el segon disc més venut del moment, just per darrere d’Adele. La seva aposta recuperava sons que havien fet de Londres un dels grans proveïdors de la música de ball a finals de la dècada dels noranta, de la mà de creadors comArtful Dodger o Dizee Rascal. El garage, el grime, el dubstep o el funky house, són alguns dels ritmes que anys més tard Katy B difondria a través de les ràdios pirates i que sense voler-ho es convertirien en precursors d’aquesta nova ona que ràpidament està redefinint el pop britànic. Vet aquí Jessie Ware,Disclosure, Rudimental o AlunaGeorge, fent d’aquesta ona un autèntic sisme submarí. [Continua llegint…]

 

“Trouble” de HospitalityHospitality “Trouble”

La nostra nota: 7

“Trouble” és el segon disc del trio de Brooklyn, Hospitality. Repeteixen amb discogràfica, la Marge Records, però alguna cosa ha canviat en ells. Amber Papini (veu i guitarra), Brian Betacourt (baix) iNathan Michel (percussions) han deixat enrere els seus anys d’universitat i amb ells aquesta felicitat gairebé adolescent que va impregnar el seu àlbum debut (l’homònim “Hospitaliy”, 2012) en el que convinaven folk i pop, en una agradable col·lecció de temes llaminers. [Continua llegint…]

 

“Journals” de Justin BieberJustin Bieber “Journals”

La nostra nota: 7

El nou disc de Justin Bieber? Diuen d’ell que es tracta d’un recopilatori. Als Estats Units ni tan sols el tenen en compte en l’elaboració les seves llistes de vendes. ITunes ha decidit no oferir dades de les vendes de “Journals” ni als Estats Units ni a Canadà, així que pel Billboard ni tan sols existeix, i encara sort (per en Justin) perquè segurament hauria estat el major fracàs del jovenet canadenc. Al Regne Unit, d’on sí hi han dades, no ha passat del número 46, i a França del 174. Tot un despropòsit considerant que la seva pitjor posició fins ara al país francòfon havia estat el 14, amb el seu segon àlbum. Un llançament pèssim que tot i així no reflecteix la qualitat del disc. I és que encara que al xaval encara li quedi molt per créixer, “Journals” és sens dubte el seu millor treball. [Continua llegint…]

 

“Love, Marriage & Divorce” de Toni Braxton i BabyfaceToni Braxton & Babyface “Love, Marriage & Divorce”

La nostra nota: 6

Dues de les grans veus del R&B dels anys noranta han decidit sumar els seus talents per cantar-li al divorci, i ho fan sota el mític segell Motown Records. Ells són Toni Braxton i Babyface, tots dos recentment divorciats (no l’un de l’altre) i amb ganes de treure’s de sobre fantasmes del passat però sense deixar de mirar cap a ell.Braxton i Babyface formen així un nou matrimoni musical, recuperant l’essència del romanç (també musical) que van viure junts fa més de vint anys, quan Babyface produïa èxits com a xurros per la Braxton: “Breathe Again”, “Another Sad Love Song”, “You’re Makin’ Em High”… [Continua llegint…]

 

Elbow “The Take Off and Landing of Everything”Elbow “The Take Off and Landing of Everything”

La nostra nota: 4

Aquest mes s’ha publicat el nou treball dels Elbow, que amb el títol de “The Take off and Landing of Everything” ens planteja una pregunta: Realment s’han enlairat cap a una nova aventura musical o segueixen essent els mateixos volent ser uns altres? En aquest disc no hi ha sorpreses. Ens trobem amb un àlbum de ressaca musical de partides i arribades. Han passat 3 anys des de “Build a Rocket Boys!”, moment en que els Elbow s’imposaven en l’escena indie musical amb caràcter i fins i tot una mica d’arrogància. [Continua llegint…]

 

Escolta la nostra llista d’Alta Fidelitat

Escolta la nostra llista d'Alta Fidelitat

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies