Avui comença la primavera i nosaltres ja tenim el cap posat en el proper Primavera Sound. Tal com ja sabem des de fa uns dies, del 29 al 31 de Maig, podrem veure i escoltar al Parc del Fòrum una molt atractiva llista de propostes que inclouen: The National, Pixies, Arcade Fire, Queens of the Stone Age, Nine Inch Nails, Caetano Veloso, Foals, Volcano Choir, Superchunk, Slowdrive, Neutral Milk Hotel i un llarguissim etcètera.

Per anar-nos preparant i engegar el compte enrera de dos mesos, compartim amb vosaltres la nostra completissima llista de Spotify amb 9 hores de música i molt del que sonarà al proper Primavera:

 Primavera Sound 2014

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies