Queda molt poc. El proper dilluns 24 de març per fi podrem tornar a gaudir del directe de Beyoncé en la seva escala pel Palau Sant Jordi (Barcelona) del seu “The Mrs. Carter Show World Tour”. Una gira iniciada l’any 2o13 però que la cantant ha sabut adaptar per incloure alguns dels temes del seu sorprenent darrer àlbum “BEYONCÉ”.

Un espectacle que s’ha endut el premi al “Millor Directe” en la passada edició dels MTV European Music Awards, i no ens estranya perquè té tots ingredients per a que així sigui. La selecció de temes, els músics, les coreografies,.. tot apunta ben alt, fins i tot el vestuari que advoca fins i tot per l’alta costura. Givenchy, Pucci, Dsquared, Kenzo i Versace són algunes de les firmes que vesteixen Beyoncé en el seu nou tour. Cotilles, estètica militar, vestits de somni i botes altes però sobretot còmodes, i és que aquest era un dels requisits imposats per la diva, que no volia que els seus peus sortissin cremant amb tant de ball.

Esperem poder parlar de tot això després del concert però a mode de degustació aquí us deixem alguns dels dissenys exclusius que lluirà Beyoncé (o no, perquè a aquesta dona li agrada molt això d’estrenar roba nova),  així com una llista Spotify amb una selecció dels temes que podrem escoltar aquesta nit:

L’armari de Beyoncé

Givenchy

Beyoncé by GivenchyThe Blonds

Beyoncé by The Blonds

 Vrettos Vrettakos

Beyoncé by Vrettos Vrettakos

Emilio Pucci

Beyoncé by Emilio PucciKenzo

Beyoncé by Kenzo

La banda sonora del Tour

La banda sonora del Tour

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies