"Trouble" de Hospitality
7Valoració

“Trouble” és el segon disc del trio de Brooklyn,  Hospitality. Repeteixen amb discogràfica, la Marge Records, però alguna cosa ha canviat en ells. Amber Papini (veu i guitarra), Brian Betacourt (baix) i Nathan Michel (percussions) han deixat enrere els seus anys d’universitat i amb ells aquesta felicitat gairebé adolescent que va impregnar el seu àlbum debut (l’homònim “Hospitaliy”, 2012) en el que convinaven folk i pop, en una agradable col·lecció de temes llaminers.

La foscor es topa amb els Hospitality, i ara les seves cançons ens parlen sobre el malestar o l’ansietat que genera el dia a dia, o es posen filosòfics davant la immensitat de l’oceà. I ho fan amb un so més indie i calmat, que explora nous universos sonors que busquen l’atemporalitat i joguinegen amb la psicodelia. El seu món s’ha tornat més gris i el gris els hi escau genial.

Amb “Trouble” Hospitality es consolida com a banda, i la veu d’Amber perd protagonisme a favor d’una sonoritat instrumental en la que guitarra, baix, bateria, teclat i sintetitzadors emergeixen arribant a fer-se amos de bona part dels temes. El millor exemple d’això el trobem en el primer tall del disc, “Nightingale”, que comença com un punk descarat però aviat es submergeix en un escenari ambiental conduït pels teclats i reforçat per les cordes. Una cosa semblant passa en un dels seus millors temes, “Last Words”, però aquí el viatge astral s’inicia des del començament, portant-nos cada vegada més lluny en una odisea synth-pop estil anys 80s de més de sis minuts.

Imatge promocional dels Hospitality.

“I Miss Your Bones”, el primer senzill extret del disc, resulta poderós, amb aquest regust punk ple de tristesa i frescor al mateix temps. Potser el tema més enèrgic en un disc en el que abunden sobretot els temes calmats, com “Sullivan”, “Sunship” o “Call Me After”, una bellesa acústica que s’encarrega de tancar el disc.

El segon senzill, “Going Out” és segurament la seva proposta menys arriscada, i encara que encantadora li falta aquest ganxo que la converteixi en èxit. Encara que dubto que algun dels temes de “Trouble” el tingui. I és una pena, perquè al disc només li falta algun hit perquè Hospitality arribi a la convertir-se en una de les bandes del moment.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X