Només queda una setmana per la Gala de lliurament dels Oscars 2014. Encara teniu temps d’anar al cinema per estar-hi ben preparats. Us deixem amb els tràilers de les nominades com a millor pel·lícula i els enllaços a les crítiques de les que ja s’han estrenat a casa nostra.

12 años de esclavitud – Crítica
[La nostra nota: 8]

12 años de esclavitud

9 nominacions: Millor pel·lícula, millor director (Steve McQueen), millor actor (Chiwetel Ejiofor), millor actor de repartiment (Michael Fassbender), millor actriu de repartiment (Lupita Nyong’o), millor guió adaptat (John Ridley), millor disseny de producció (Adam Stockhausen, Alice Baker), millor disseny de vestuari (Patricia Norris), millor muntatge (Joe Walker).

Capitán Phillips – Crítica
[La nostra nota: 8]

Capitán Phillips

 

6 nominacions:  Millor pel·lícula, millor actor de repartiment (Barkhad Abdi), millor guió adaptat (Billy Ray), millor edició de so (Oliver Tarney), millor so (Chris Burdon, Mark Taylor, Mike Prestwood Smith, Chris Munro), millor muntatge (Christopher Rouse).

Dallas Buyers Club – estrena el 14 març

Dallas Buyers Club

 

6 nominacions: Millor pel·lícula, millor actor (Matthew McConaughey), millor actor de repartiment (Jared Leto), millor guió original (Craig Borten, Melisa Wallack), millor maquillatge i perruqueria (Adruitha Lee, Robin Mathews), millor muntatge (John Mac McMurphy, Martin Pensa).

El lobo de Wall Street – Crítica
[La nostra nota: 9,5]

El lobo de Wall Street

 

5 nominacions: Millor pel·lícula, millor director (Martin Scorsese), millor actor (Leonardo DiCaprio), millor actor de repartiment (Jonah Hill), millor guió adaptat (Terence Winter).

Gravity – Crítica
[La nostra nota: 8]

Gravity

 

10 nominacions: Millor pel·lícula, millor director (Alfonso Cuarón), millor actriu (Sandra Bullock), millor banda sonora (Steven Price), millor edició de so (Glenn Freemantle), millor so (Skip Lievsay, Niv Adiri, Christopher Benstead, Chris Munro), millor disseny de producció (Andy Nicholson, Rosie Goodwin, Joanne Woollard), millor fotografia (Emmanuel Lubezki), millor muntatge (Alfonso Cuarón, Mark Sanger), millor efectes visuals (Tim Webber, Chris Lawrence, Dave Shirk, Neil Corbould).

Her – Crítica
[La nostra nota: 9]

Her

 

5 nominacions: Millor pel·lícula, millor guió original (Spike Jonze), millor banda sonora (William Butler, Owen Pallett), millor cançó («The Moon Song» Karen O i Spike Jonze), millor disseny de producció (K.K. Barrett, Gene Serdena).

La gran estafa americana – Crítica
[La nostra nota: 6]

La gran estafa americana

 

10 nominacions: Millor pel·lícula, millor director (David O. Russell), millor actor (Christian Bale), millor actriu (Amy Adams), millor actor de repartiment (Bradley Cooper), millor actriu de repartiment (Jennifer Lawrence), millor guió original (Eric Warren Singer, David O. Russell), millor disseny de producció (Judy Becker, Heather Loeffler), millor disseny de vestuari (Michael Wilkinson), millor muntatge (Jay Cassidy, Crispin Struthers, Alan Baumgarten).

Nebraska – Crítica
[La nostra nota: 9]

Nebraska

 

6 nominacions: Millor pel·lícula, millor director (Alexander Payne), millor actor (Bruce Dern), millor actriu de repartiment (June Squibb), millor guió original (Bob Nelson), millor fotografia (Phedon Papamichael).

Philomena – Estrena el 28 de febrer

Philomena

 

4 nominacions: Millor pel·lícula, millor actriu (Judi Dench), millor guió adaptat (Steve Coogan, Jeff Pope), millor banda sonora (Alexandre Desplat).

Una resposta

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies