Dijous passat els Backstreet Boys visitaven Barcelona per celebrar amb els seus fans els seus 20 anys com a boyband. Però no va ser l’única cosa que es va celebrar aquesta nit en el Sant Jordi Club, i és que la seva gira “In A World Like This Tour” suposa el retorn als escenaris de la banda al complet (feia 8 anys que la formació no comptava amb Kevin Richardson entre les seves files, des de la seva gira “The Never Gone Tour” que va passar per Barcelona en el 2005). I per més xauxa, a sobre, el graciós i tendre Brian Littrell feia anys aquella nit.

Crónica del concert dels Backstreet Boys a Barcelona.

Encara que els Backstreet Boys mai s’han apartat del món de la música, sí és cert que els seus anys daurats queden bastant enrere i la major part del públic assistia aquella nit amb la il·lusió de poder veure en directe a aquells nois que adornaven les seves carpetes en el col·legi. Un somni anhelat durant anys que per fi es feia realitat. Allà hi eren els 5, conservant el seu atractiu malgrat el pas dels anys, o almenys això semblava per les floretes cridades cap a l’escenari durant tot el concert.

Van ser dues hores de concert, ple de gom a gom, on la banda va intercalar alguns dels seus majors èxits amb alguns dels temes del seu últim treball, “In A World Like This”, publicat l’estiu passat. Temes com “The Call” (que va obrir la nit), “As long as you love me”, “We’ve Got It Goin’ On”, “I Want It That Way” o “Everybody (Backstreet’s Back)” van fer les delícies d’un públic lliurat i agraït sobretot pel detall dels Backstreet Boys d’interpretar les versions en espanyol de “I’ll Never Break Your Heart” (“Nunca te haré llorar”) i de “Anywhere for You” (“Dónde quieras yo iré”), inclosa en especial en el setlist del xou per a la seva visita per Espanya.

Crónica del concert dels Backstreet Boys a Barcelona. Foto: Rosario López.

Una passat i un bon grapat de cançons memorables, suficients pel que sembla per acontentar a un públic al que no va semblar importar la simplicitat d’un espectacle en aparença poc treballat. Sense banda en directe, ni acompanyament artístic, un so en ocasions deficient, amb prou feines un parell de vídeos mal col·locats i poc treballats (un entrevista amb l’àudio desfasat i un tràiler de la seva propera pel·lícula, sense noves coreografies, ni canvis de vestuari, i amb una àmplia pantalla posterior com a únic decorat emetent imatges d’allò més estàndard. Això sí, hi va haver moment acústic, comentaris sobre cóm de bojos que es tornen a Espanya, sobre què maques que són les noies espanyoles, què bona que està la paella, i, com no, pastís d’aniversari per en Brian. No van necessitar-hi més.

Escolta el setlist del concert

Escolta el setlist del concert dels Backstreet Boys

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X