Els Backstreet Boys celebren els seus vint anys en el món de la música amb la seva gira “In A Worl Like This Tour” que passarà per Barcelona el proper dijous 20 de febrer. Deu discos, fundacions benèfiques, rehabilitacions, bodes, fills,… els Boys ja són Men, i encara que no ho sembli ells sempre han estat allà, cantant, ballant i enamorant al seu públic.

A propòsit de la seva visita a Barcelona a La Finestra Digital els hem volgut dedicar aquest “àlbum de records” per veure què ha estat dels cinc membres del grup en aquests 20 anys, més enllà dels Backstreet Boys. Des de l’any 1993 en que Lou Pearlman, un milionari resident a Orlando, poses aquell anunci als diaris per formar un grup de cinc joves que cantar i ballar, fins avui dia.

Howie Dorough

Howie Dorough

Als 19 anys va ser un dels primers escollits per entrar en el grup, juntament amb A.J. MC.Lean. Durant aquests anys ha fet petites participacions en diverses sèries de televisió com “Roswell” (2000) o  “Sabrina”  (2002),  d’ell és la veu del Pare Noel de “Dora la exploradora”. A banda ha estat involucrat en projectes solidaris, com la creació de la Fundació Lupus de Dorough, després de que el Lupus acabés amb la vida de la seva germana l’any 1998. L’any 2007 es va casar amb la seva xicota de feia temps Leigh Boniello, amb la que ha tingut dos fills. L’any 2011 va decidir-se per provar sort en solitari amb el seu disc “Back to Me”.

A.J.McLean

A.J.McLean

El més boig dels Backstreet Boys tenia 15 anys quan li van dir el “tu sí que vales”. Però abans ja havia fet cine (“Truth or Dare” – 1986) i televisió (“Welcome Freshmen” 1991, “Honey, I’m Home!” 1991). Aquests vint anys li han donat per més de 40 tatuatjes, per crear-se una alter ego (Johnny NoName), per ficar-se en temes de drogues i alcohol, per desficar-se, per crear una fundació (la JNN) per recaptar fondos per investigar contra la diabetis i mantenir programes de música a les escoles, per convertir-se en un dibuix animat (“Statick Shock” 2000-2004), i per publicar un disc en solitari, “Have it All” (2010), que compta amb col·laboracions com la de Ryan Tedder de OneRepublic o JC Chasez, ex-membre dels ‘N Sync. Ara viu feliçment casat Rochelle Deanna Karidis, amb la que ha tingut dos fills.

Nick Carter

Nick Carter

El benjamí de la formació va ser el tercer escollit per formar part dels Backstreet Boys amb només 13 anys. Abans ja havia fet algunes feines com a cantant i actor infantil en anuncis televisius, fins i tot va participar com a extra en la pel·lícula de Tim Burton “Eduardo Manostijeras”, i diuen que va renunciar un oferiment per entrar al programa Mickey Mouse Club per formar part del grup. Durant aquests anys ha exprimit les seves ànsies de pantalla fent algunes aparicions en televisió, protagonitzant un reality show en família (“House of Carters” 2006) i participant en algunes pel·lícules com “The Hollow” (2004), “Kill Speed” (2010) o “The Pendant” (2010), un projecte personal escrit i produït pel propi Nick, que es va reservar el paper principal. Nick va ser el primer del grup en treure un disc en solitari, “Now or Never” (2002), l’any en que va ser nombrat per la revista Cosmogirl com l’home més sexi del planeta. Ara fa tres anys va publicar “Just One Kiss”, convertint-se en l’únic membre del grup en publicar un segon disc en solitari. Les seves obres benèfiques sempre han estat vinculades al medi ambient, i l’any 2007 va ser anunciat com el nou Embaixador Especial per l’any del dofí. L’any passat va proposar matrimoni a Lauren Kitt, amb qui ha estat els darrers cinc anys.

Kevin Richardson

Kevin Richardson

A l’institut, Kevin combinava el futbol americà amb la coral, i abans de convertir-se en un Backstreet Boy (als 21 anys) havia fet de Tortuga Ninja i d’Aladdin en el Disney World d’Orlando. Allà va conèixer a l’actriu Kristin Willits (que llavors era la Bella de “Bella i Bèstia”), la dona amb qui es va casar l’any 2000. Junts han tingut dos fills, el primer l’any 2007, aprofitant la seva retirada del grup que va durar quatre anys, i el segon l’any 2013. Kevin no ha tret cap disc en solitari, va preferir dedicar-se al teatre: l’any 2002 va actuar coma Billy Flynn en el musical de Broadway “Chicago”, un éxit que el va portar de gira a Londres i Toronto.

Brian Littrell

Brian Littrell

De petit cantava en el cor de l’Església. Es devia a Déu però també a la música, així que quan als 18 anys el seu cosí Kevin Richardson el va proposar formar part dels Backstreet Boys no s’ho va pensar gaire. Brian també té el seu disc en solitari “Welcome House” (2006), que va ser un èxit dins les llistes de pop cristià. L’any 2007 va rebre el premi de la Catedral de Cristall per ser un model a seguir per la seva forma d’utilitzar la música com a instrument de fe. Brian compta també amb una fundació pròpia, la Healthy Heart Club, per ajudar als nens amb problemes de cor. Ell havia estat un d’ells i l’any 1998 el van haver d’operar a cor obert. L’any 2000 es va casar amb l’actriu i model Leighanne Wallace, a la que va conèixer en el rodatge del videoclip de “As Long As You Love Me”. Tenen un fill rosset d’anunci.

La banda sonora dels 20 anys

La banda sonora dels 20 anys de Backstreet Boys

Compra les teves entrades pel concert a Barcelona dels Backstreet Boys.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies