Avui es posen a la venda les entrades pel BCN Live! by Sony, un nou festival de música que ens ha agafat per sorpresa. Fa amb prou feines una setmana que s’anunciava la seva existència i en el seu cartell s’inclouen noms tan atractius com els de The Hives, Klaxons, The Sounds o Russian Red, que estrenen nou disc (“Agent Cooper”) just un dia abans de la data del festival: el 26 de febrer.

BCN Live! by Sony

Vinculat a la trobada sobre tecnologia Mobile World Congress, l’esdeveniment tindrà lloc en el teatre més antic de Barcelona, el recentment remodelat Teatre Principal, fent ús simultani del Teatro Latino i del propi Teatre Principal. Espais que donaran cabuda a no més de 1.500 persones que podran viure el festival des de les 19.30h. (hora d’apertura de les portes) fins les tres de la matinada. Un ambient exclusiu per gaudir dels directes i també per ballar, i és que allà hi seran Groove Armada i bRUNA en format DJ Set i els experimentats en els plats Amable i Javi Green.

Les entrades tenen un preu únic de 30€ + despeses de distribució i poden ser adquirides a través de Ticketmaster, en FNAC, Carrefour, oficines d’Halcón Viajes o per telèfon al 902 15 00 25.

Vet aquí una petita selecció dels millors vídeos dels protagonistes del BCN Live! by Sony:

The Hives – “Go Right Ahead”

The Hives

Klaxons – “It’s Not Over Yet”

Klaxons

Russian Red – “Casper”

Russian Red

The Sounds – “Shake, Shake, Shake”

The Sounds

Groove Armada featuring Stush and Red Rat – “Get Down”

Groove Armada

bRUNA- “Smell Memory”

bRUNA

Podeu continuar escalfant motors amb la nostra nova llista Spotify preparada especialment per l’ocasió:

Escolta la nostra selecció BCN Live! by Sony

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies