Tornem de nou amb el nostre rànquing particular dels discos que ens han omplert de música La Finestra Digital durant les darreres setmanes. Beyoncé i el seu àlbum visual encapçala una llista en la que també destaca el retorn de la Spears. Recordeu que tenim viva la nostra llista AF a Spotify. Subscriviu-vos si voleu estar endollats a la millor música del moment.

Aquest és el nostre el rànquing:

Beyoncé "BEYONCÉ"Beyoncé “BEYONCÉ”

Per a molts “4”, el quart treball en solitari de Beyoncé, va ser un punt i apart en la carrera de la cantant de Texas. Una Beyoncé més madura, aliena als corrents fugaços que enterboleixen l’esperit en la recerca del “Hit” fàcil i aparent, centrada en sentir la música, bussejant en els estils que la van fer dona i experimentant amb els sons que sorgeixen de noves experiències… [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 8

 

Britney Spears "Britney Jean"Britney Spears “Britney Jean”

Britney Spears torna al món discogràfic sense fer gairebé soroll (del promocional), cosa que per a alguns és sinònim de que el que ens porta entre mans no és prou digne per a una princesa del Pop. La veritat és que després dels recents sonats llançaments de les seves col·legues…. [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 8

 

 

Cut Copy "Free your mind"Cut Copy “Free your mind”

Sempre m’ha resultat complicat escriure critiques sobre música electrònica. Serà pel gran nombre de varietat i de noms d’estils com electro pop, minimal, acid house, techno, trance, gaber… O serà perquè, Depeche Mode a banda, sempre em costa acabar un disc sencer d’aquest tipus de música, encara que al final acabi agradant-me. Algun dia descobriré per què, o no, tampoc és important… [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 6

 

The Heeps "Dreams in reverse"The Heeps “Dreams in reverse”

La banda de us presentem avui s’anomena The Heeps, són de Madrid i des de fa poques setmanes tenen disponible a la seva web el seu primer treball, “Dreams in Reverse“. The Heeps elaboren una música amb uns sons que recorden als de bandes tan conegudes com els Arctic Monkeys, els Kaiser Chiefs o Franz Ferdinand… [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 6

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies