Paranormal Activity: Los señalados
3.5Valoració

Des de l’estrena de la pel•lícula dirigida per Oren Peli no han deixat d’aparèixer continuacions de “Paranormal Activity”. En aquesta ocasió ens trobem davant d’un spin-off, una producció que se centra en uns personatges nous però que entronca amb la mitologia pròpia de la saga.

Jesse és un jove que és “assenyalat” per una mena de bruixa que viu al seu edifici. Després d’aquest esdeveniment, començarà a desenvolupar estranyes habilitats i serà perseguit per forces misterioses que faran de la seva vida un infern. La seva família i els seus amics faran tot el possible per salvar-lo, encara que no sigui fàcil i que fins i tot sembli impossible.

“Paranormal Activity: Los señalados” parteix d’una premissa interessant i acaba de forma sorprenentment curiosa connectant amb esdeveniments de les històries originals. El seu problema és que la major part del metratge és intrascendent i francament avorrit. No aprofita la mitologia que s’ha anat creant fins la mitja hora final i hem de passar uns llarguíssims 50 o 60 minuts veient com els personatges fan el brètol o com la possessió comença a fer efecte en el protagonista.

Els ensurts són poc originals, com si semblés que ja ho hem vist tot en el món de “Paranormal Activity”, i són realment escassos. Estan massa diluïts en una trama de converses intranscendents i molt estúpides que no crea la tensió suficient ni la connexió necessària amb els personatges. Ni tan sols la part final, els grans focs d’artifici plens de sorpreses, aconsegueixen l’objectiu d’enganxar-nos a la pantalla.

Paranormal Activity Los señalados

El treball dels actors tampoc és massa destacable. Per molt esforç que posin, els seus personatges estan poc definits i són acumulacions de tòpics que no suposen cap repte.

No hi ha res a “Paranormal Activity: Los señalados” que justifiqui passar per la taquilla. Només els molts fans de la saga voldran saber què passa al final, com han connectat els guionistes aquesta història amb l’original. Però per arribar a aquest punt hauran d’aguantar més d’una hora de complet avorriment.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies