'Dreams in Reverse' de The Heeps
6Valoració

La banda que us presentem avui s’anomena The Heeps, són de Madrid i des de fa poques setmanes tenen disponible a la seva web el seu primer treball, “Dreams in Reverse“.

The Heeps elaboren una música amb uns sons que recorden als de bandes tan conegudes com els Arctic Monkeys, els Kaiser Chiefs o Franz Ferdinand, entre d’altres, i aquestes són les referències que venen a la ment quan s’escolten les cançons incloses al disc.

El disc està composat per 10 cançons que, tot i que s’han d’escoltar diversos cops per captar.ne tots els matisos, això es fa fàcilment i és quan ens adonem de que la banda domina des del rock més ballable a sons més foscos i contundents deixant entreveure certs tocs de rock dels 60’s i 70’, de punk i de garage.

Dreams in Reverse” és ple de cançons que fan impossible quedar-se quiet. Un bon exemple és la cançó amb la que s’obre el disc, ‘Disco Gogo‘, guitarres roqueres amb ritmes molt ballables i contagiosos. En la mateixa línea ho són ‘Uo ho‘ i ‘Lady Blue‘. En un entorn més intimista però per moments igualment ballables, s’inclouen les cançons ‘Energy‘ i ‘Ciphered Mind.

The Heeps

Seguint amb el so potent de guitarres, amb una mica més de contundència i on trobem les mostres d’un so més garage, s’inclouen les cançons ‘Low‘, ‘Yeah! i ‘If I try. Pel contrari, si a més de la contundència del sons busquem reminiscències del rock de fa algunes dècades, les cançons a tenir més en compte seran ‘Make me over‘ i ‘Happy Rabbit.

Dreams in Reverse” mereix ser escoltar i ja que The Heeps ens donen la oportunitat de gaudir-lo gratuïtament, no hi ha excuses per no fer-ho i recolzar a una banda de la que no seria estrany que sentíssim parlar en un futur.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies