Tornem de nou amb el nostre rànquing particular dels discos que ens han omplert de música La FInestra Digital durant el mes de Novembre. Arcade Fire encapçala una llista en la que també destaquen M.I.A. i Booka Shade. Recordeu que tenim viva la nostra llista AF a Spotify. Subscriviu-vos si voleu estar endollats a la millor música del moment.

Aquest és el nostre el rànquing de Novembre.13:

Arcade Fire "Reflektor"Arcade Fire “Reflektor”

Arcade Fire, grup canadenc que va néixer entre 2003 i 2004, ja va aconseguir l’aclamació de la crítica amb el seu primer àlbum, “Funeral”, premiat com a millor disc de música alternativa. Després el van seguir “Neon Bible”, amb un so més acústic i espectral i “The suburbs”, que va guanyar el Grammy al millor disc de l’any. I amb tota aquesta carrera, tot just corria l’any 2010… [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 8

 

M.I.A. "Matangi"M.I.A. “Matangi”

Per fi la tenim de tornada. M.I.A. ressorgeix de les seves cendres elevant-se sobre els nostres caps com si fos una divinitat, en una tornada als seus orígens que no podem deixar de celebrar. La noia de les portades horroroses torna tan marciana com sempre , i la portada de “Matangi” no ens ho oculta… [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 8

 

 

Booka Shade "Eve"Booka Shade “Eve”

“Eve” és una delicatessen. El cinquè disc d’estudi dels Booka Shade es pot definir com una creació homenatge al bon gust, sòbria i robusta, generada pel duet de Frankfurt format per Walter Merziger i Arno Kammermeier. De fet ja havien creat expectatives durant els últims mesos i es rumorejava per les pistes de ball que quelcom de nou i revolucionari podria passar amb l’huracà Eve…. [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 8

 

Lady Gaga "ARTPOP"Lady Gaga “ARTPOP”

Esperat com pocs, el tercer àlbum de Lady Gaga ha estat rebut com calia esperar, entre abraçades i cops de puny. Gaga, per la seva banda, respon les abraçades amb un ego encara més gran, i els cops de puny amb els seus resultats en les llistes de vendes i d’èxits. Es diu per la xarxa que Lady Gaga ha deixat de pensar en agradar al públic en general per centrar-se en si mateixa i de rebot en els seus Little Monsters… [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 7

 

Los Campesinos "No Blues"Los Campesinos! “No Blues”

Los Campesinos! són un grup musical que ha desenvolupat la seva carrera a Cardiff, Gales, tot i que cap dels seus membres és gal·lès. No obstant, podem dir que ells mateixos, com a grup i com a so, van néixer a Gales. A Cardiff publicaven el seu primer àlbum, “Hold on now, youngster”, el 2008, i de seguida, a l’octubre del mateix any, ja publicaven el segon, “We are beautiful, we are doomed”… [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 6

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies