Acabem aquest xafogós mes d’octubre amb la nostra selecció Alta Fidelitat. Una repassada els darrers discos ressenyats a LaFinestraDigital.com. Pearl Jam i Justin Timberlake encapçalen la llista del millor que hem pogut escoltar aquest mes. Recordeu que tenim viva la nostra llista AF a Spotify. Subscriviu-vos si voleu estar endollats a la millor música del moment.

Vet aquí nostre el rànquing d’Octubre.13:

“Lightning Bolt” de Pearl JamPearl Jam “Lightning Bolt”

El nom de Pearl Jam encara ens remet a un concepte romànticament nostàlgic de quan la banda formà part d’un fenomen, un moment i un lloc que van canviar per sempre la historia de la música: l’explosió del grunge a l’escena de Seattle comandada per Nirvana, Green River, Soundgarden, Alice in Chains o els mateixos PJ. Fou potser l’últim fenomen d’aquestes característiques que recordem al panorama musical… [Continua llegint…]

Puntuació: 8

 

“The 20/20 Experience – 2 of 2″ de Justin TimberlakeJustin Timberlake “The 20/20 Experience – 2 of 2”

L’anunciada segona part de l’experiència 20/20 de Justin Timberlake no s’ha fet esperar gaire. Poc més de mig any després de la publicació del que suposava el seu gran retorn al món de la música, Timberlake ens torna a oferir un gran àlbum, tan bo com el predecessor, però rebut amb menys entusiasme… [Continua llegint…]

Puntuació: 8

 

 

"Prism" de Katy PerryKaty Perry “Prism”

Ja el tenim aquí, el tercer treball de la Hudson com a Katy Perry brilla tant com la seva portada. I ho fa desprenent aquests colors prismàtics que en part atapeeixen a una Perry sobreexposada per la llum, i que segur faran mal als ulls més sensibles. Ni la pròpia Katy s’ho creia quan fa un grapat de mesos parlava de foscor quan li preguntaven pel seu nou treball… [Continua llegint…]

Puntuació: 7

 

"Bangerz" de Miley CyrusMiley Cyrus “Bangerz”

Ho sento. És superior a mi. Hanna Montana continua en el meu cap, i aquesta noia de cabells curts extra-rossos me la recorda molt. Sí Miley, suposo que t’ho hauran dit molts cops, i és per això que puc entendre la teves ganes de matar la Montana a cops de mal gust, modernitat mal entesa i rebel•lia postissa.De fet jo també tinc un problema… [Continua llegint…]

Puntuació: 7

 

"Closer to the Truth" de CherCher “Closer to the Truth”

Com bromejava algú, amb “Closer To The Truth” ja són 500 els discos que porta sobre les seves espatlles la cantant i actriu Cher. Siguin els que siguin el que està clar és que el nom de Cher continua sent sinònim de Diva, malgrat hagin passat 12 anys des del seu anterior àlbum i de que el darrer record d’ella sigui aquell “Burlesque” que tenia més de burla que de Burlesque… [Continua llegint…]

Puntuació: 6

 

John Legend "Love in the Future"John Legend “Love in the Future”

Desprès de 5 anys de sequera (sense comptar l’anecdòtic disc en col·laboració amb The Roots “Wake Up!”), John Legend torna amb un disc de Soul modern sota el braç, o això és el que ell es pensa. Ara que gent com Frank Ocean, Miguel i fins i tot en certa mesura Robin Thicke, estan renovant el gènere, la nova aportació de John Legend, per molt “future” que inclogui el títol no passa de clàssic melós… [Continua llegint…]

Puntuació: 5

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies