Insidious. Capítulo 2
7Valoració

Quan pensaven que tot havia acabat, la família Lambert torna a convertir-se en el centre dels ensurts d’un dels mestres del terror actual, James Wan.

El Josh (Patrick Wilson) i la Renai Lambert (Rose Byrne) s’han mudat amb els seus fills a la casa de la Lorraine, la mare del Josh. Miren d’oblidar el passat, tots els estranys esdeveniments que van viure i començar una vida més normal i tranquil·la. Però ben aviat al voltant de la família es comencen a experimentar fenòmens estranys i misteriosos. Paral·lelament els aprenents de la vident descobreixen una informació molt important sobre el passat de Josh.

Encara recent l’última estrena de James Wan, “Expediente Warren”, hi torna amb el segon capítol d”Insidious’ – un èxit de taquilla -, per demostrar que és tot un expert en esglais, en posades en escena perfectament calculades on amagar en els límits de l’enquadrament el moment clau en què espantar a l’espectador. Rere el guió, Leigh Whannell per tornar a torturar als patidors Lambert i els seus tres fills sense repetir-se en excés.

Insidious. Capítulo 2. Patrick Wilson

Des del meu punt de vista “Insidious” pecava d’una història massa erràtica, com si sobre la marxa s’anés decidint si allò aniria de cases encantades o de possessions infernals. Inicialment inquietat, topava amb moments ridículs –com l’aparició d’un cert dimoni vermell- que espatllava qualsevol bona intenció terrorífica inicial.

“Insidious. Capítulo2”, em sembla una producció més rodona, sobretot a nivell d’història. Anem a pams, aquesta segona part té escenes més curtes, el que li confereix un ritme més ràpid on atrapar l’espectador. Wan utilitza el tercet “joguines, nens i ancians” habituals de les seves pel·lícules, i de molt del gènere terrorífic, per tensar a l’espectador, mantenir-lo atrapat, fer-lo patir pel següent ensurt i espantar-lo com cal. Narrativament però la història està més pensada, és més consistent i enllaça de manera enginyosa amb la primera part.

Aquesta segona part no aporta res que no s’hagi vist ja abans en el gènere del terror o en el de Wan, però és un producte digne i honest que compleix amb les expectatives de qui vagin a una sala a veure-la: inquieta, espanta, manté la tensió i fa patir per on sortirà el següent ensurt. Ideal ara que s’apropa Halloween.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X