I love TV
5Valoració

A partir d’una idea de Jordi Casanovas (ànima i segell de la sala FlyHard) amics i coneguts de l’escena catalana es reuneixen a la sala 2 del Capitol per donar una visió nostàlgica i alhora contemporània sobre la televisió.

I Love TV és una comèdia sobre la televisió i la nostra relació amb ella. Amb textos de Blanca Bardagil, Marta Buchaca, Jordi Casanovas, Cristina Clemente, Guillem Clua, Jordi Galceran, Llàtzer Garcia i Alberto Ramos, trobarem dotze escenes que ens oferiran diferents prismes sobre com ens relacionem amb la televisió, quins records en tenim, com és a l’actualitat, i en definitiva, que és allò que ens enamora d’ella. A una època on les xarxes socials copen l’interès dels joves en detriment de l’altra hora omnipresent televisió, aquest espectable ens recorda com la tele ens ha fet sentir, com va aparèixer a la nostra infantesa, quines emocions ens genera… i potser no dóna solució a la resposta de quin hauria de ser el seu paper al vertiginós món actual, però ens omplirà de riures i també de melangia xerrar i explicar anècdotes de l’estimada tele.

L’espectacle està dirigit per Cristina Clemente i Carles Mallol, i compta amb tres actors per representar totes les escenes: Alba Florejachs (el millor de la funció), Francesc Ferrer i Sergio Matamala.

Sota un escenari que representa la sala d’estar d’una casa, el lloc tradicional per a la televisió, en aquells salons-menjadors on passa gran part de la nostra vida, els actors s’aniran transformant en diferents personatges i ens explicaran anècdotes sobre la televisió. Tot i que hi ha textos molt bons i punyents (el dels guionistes de “Gran Hermano” és un gran per exemple), el conjunt no funciona massa bé. Falta fluïdesa, falta desenvolupar les històries, centrar-se menys en la vessant nostàlgica de la televisió i fer-nos riure més amb textos que (ho hem vist en alguns) tenen més mala llet i interès alhora. Les històries “emocionants” no funcionen (potser per la brevetat) i les que són interessants i d’alguna manera més innovadores, es fan curtes.

En definitiva una col•laboració que no acaba de funcionar del tot, però que deixa alguna pinzellada interessant, i que serveix per a que Alba Florejachs mostri amb esplendorositat la seva vessant còmica.


Es pot veure a: Club Capitol
Text: Diversos autors
Intèrprets: Sergio Matamala, Francesc Ferrer i Alba Florejachs

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X