Guanya un pack de BLU-RAY+DVD+NOVA CÒPIA DIGITAL.

“R3sacón” ja està disponible en Blu-ray & DVD i ara pots ser un dels afortunats que aconsegueixi guanyar una còpia de l’èpica “R3sacón” en un pack de BLU-RAY+DVD+NOVA CÒPIA DIGITAL.

“R3sacón”  és l’èpica conclusió a una incomparable odissea de caos i molt, molt males decisions, per les quals el ramat ha de finalitzar el que va començar tornant a l’origen, Las Vegas. De nou veiem les cares de les estrelles de la nostra comèdia favorita: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, John Goodman i Heather Graham.

Posa’t a prova, contesta el test del super fan i demostra tot el que saps. No t’oblidis de publicar els teus resultats en l’espai de comentaris de sota d’aquest post. Entre tots els participants sortejarem un Blu-ray & DVD de “R3sacón”. T’ho perdràs?

3 Respostes

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies