Guanya un pack de BLU-RAY+DVD+NOVA CÒPIA DIGITAL.

“R3sacón” ja està disponible en Blu-ray & DVD i ara pots ser un dels afortunats que aconsegueixi guanyar una còpia de l’èpica “R3sacón” en un pack de BLU-RAY+DVD+NOVA CÒPIA DIGITAL.

“R3sacón”  és l’èpica conclusió a una incomparable odissea de caos i molt, molt males decisions, per les quals el ramat ha de finalitzar el que va començar tornant a l’origen, Las Vegas. De nou veiem les cares de les estrelles de la nostra comèdia favorita: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, John Goodman i Heather Graham.

Posa’t a prova, contesta el test del super fan i demostra tot el que saps. No t’oblidis de publicar els teus resultats en l’espai de comentaris de sota d’aquest post. Entre tots els participants sortejarem un Blu-ray & DVD de “R3sacón”. T’ho perdràs?

3 Respostes

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada