"Love in the Future" de John Legend
5Valoració

Desprès de 5 anys de sequera (sense comptar l’anecdòtic disc en col·laboració amb The Roots “Wake Up!”), John Legend torna amb un disc de Soul modern sota el braç, o això és el que ell es pensa. Ara que gent com Frank Ocean, Miguel i fins i tot en certa mesura Robin Thicke, estan renovant el gènere, la nova aportació de John Legend, per molt “future” que inclogui el títol no passa de clàssic melós.

De poc ha servit gravar de la maneta de Kanye West, productor executiu del disc, i és que a veure qui és el maco que s’empassa les 16 cançons (20 amb els bonus tracks!) que conté “Love in the future” sense acabar empatxat. Amor, amor i amor en les lletres i desencant en la majoria de les melodies.

Bé, d’acord, també hi ha algun que d’altre encert dins el disc, molt d’ells, s’ha de dir, obra i gràcia de West, que és fa notar i molt a temes com “Made to Love”, un “love” realment futurista envoltat amb aquestes percussions magnànimes, o “The Beginning…” on la veu sempre de eficient de Legend ens envolta entre un piano replicant, una percussió sedosa i unes cordes sintètiques en un conjunt tan orgàsmic com l’aconseguit a “Caught Up” o “Wanna Be Loved”.

Imatges promocionals de "Love in the future" de John Legend

Dave Tozer, col·laborador habitual de John Legend, també és responsable d’un altre dels temes estrella del disc, “All of Me”, on piano i veu arriben a intensitats d’alt nivell. Llàstima que la resta de temes no hi arribin.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies