La nostra sèrie d’Alta Fidelitat canvia de format. A partir d’ara cada mes farem un recull dels darrers discos analitzats a La Finestra Digital, en forma de ranking. A més, neix una nova llista d’Spotify. Una llista viva en la que anirem afegint els millors temes de les darreres novetats musical. Una llista d’aquelles a les que us heu de subscriure sí o sí.

Fetes les presentacions, aquí van els millors discos ressenyats aquest mes:

Capital Cities "In a Tidal Wave of Mistery"Capital Cities “In a Tidal Wave of Mistery”

Diuen d’ells que són amables, de bon rotllo i simpàtics, com la seva música. Ells són els californians Ray Merchant i Sebu Simionan, i amb aquesta aparença hipster-barbuda formen el grup Capital Cities,  responsables del LP “In a Tidal Wave of Mistery”, el seu debut en llargadurada. Tot un festival d’electropop, color i diversió. [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 8

 

Jay-Z “Magna Carta… Holy Grail”Jay-Z “Magna Carta… Holy Grail” 

Jay-Z torna a la càrrega, amb “Magna Carta… Holy Grail”, el disc amb el que vol reposicionar el Hip-Hop allà on li toca, en uns temps en els que el panorama mainstream del Hip-Hop està greument infectat per llatinades i/o “davidguettades” – amb tots els respectes-. D’acord, Kanye West -el seu col•lega/rival més directe- experimenta, fa recerca, juga i redefineix conceptes… [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 8

 

petshopboysPet Shop Boys “Electric”

Ones punxegudes de blau “elèctric” adornen la portada del darrer disc del duet britànic Pet Shop Boys, i ja van onze. Una portada elegant però senzilla, que defineix força bé el que trobarem a dins, uns Pet Shop Boys radiants d’energia, amb 9 temes que fan de contrapunt al seu més pausadet “Elysium”, formant un conjunt que fins i tot funciona millor encara. [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 8

 

Kanye West "Yeezus"Kanye West “Yeezus”

El darrer disc de Kanye West és una bogeria. Però fent la vista enrere de fet no és res d’estrany. Qui hagi seguit una mica la trajectòria d’aquets raper bocamoll, s’haurà adonat de que no parlem d’un paio normal. Plena de contradiccions i centre explosiu de manifestacions artístiques, la ment de Kanye és tan inquieta que podria passar per esquizofrènica. [Continua llegint…]

La nostra puntuació: 7

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X