The Hole
8Valoració

Un espectacle de varietats. Així els anomenaven abans. “The Hole” agafa aquest concepte per les banyes, el pinta de colors fluor i l’injecta un combinat químic de sorpresa, fascinació i sentit de l’humor. Els responsables de tal experiment són els madrilenys Yllana Teatro (autors de muntatges com “Paganini” ), que després d’aplegar més de 250.000 espectadors al Teatro Calderón volen repetir èxit instal•lant-se a Teatre Coliseum, mentre a Madrid ja estrenen una segona part del Show.

“The Hole” arreplega una sèrie d’actuacions de caire circense i cabareter conduïdes per un mestre de cerimònia. Música en directe, ball, acrobàcia, strip-tease i La Terremoto de Alcorcón, la novetat principal de la versió barcelonina de l’espectacle. Tot un fitxatge. La Terremoto fa seu un show al que no li falten atractius, aportant el seu particular sentit de l’humor en forma de divertits monòlegs i interaccionant amb els seus convidats de festa: Les Supernenes, la Mestressa de Claus, els Majordoms, el Pony Loco,… tota una col•lecció d’admirables éssers que tenen com a missió deixar-te bocabadat entre riure i riure. I sovint ho aconsegueixen.

Les acrobàcies són potser les que més tensió provoquen entre el públic, seguides dels strip-teases, que provoquen una tensió diferent. Tot i que ambdues tensions es poden sentir també alhora, i és que només cal fitxar-se on van les mirades quan Les Supernenes (i les seves mugroneres) o Pony Loco (i el seu ”tapa-res”) s’enfilen a la corda o el cèrcol ben amunt, sobre el públic. De fet la vista és un dels sentits més recompensats en aquest espectacle,i ja no només per alguns dels cossos presents, sinó per tot el disseny que abraça. Des del vestuari dels personatges, la feina de perruqueria i maquillatge, i una escenografia altament atractiva que veu del burlesque i ens recorda a “The Horror Rocky Picture Show”. Una estètica tan cuidada com la dels mateixos espectacles. Una mescla de modernitat i tradició que ja haguessin volgut per a sí les noies de Le Crazy Horse. Encara estarà al·lucinant més d’un amb el bocabadant strip-tease fluorescent de la segona meitat de l’espectacle!

Imatge promocional de "The Hole Show" al Teatre Coliseum de Barcelona.

Tota una festa que es contagia al pati de butaques, que riurà, aplaudirà, cridarà, ballarà i fins i tot, algun, acabarà amb els pantalons baixats… No m’estranya que hagi qui repeteixi.

Web oficial:
Es pot veure a: Teatre Coliseum
Intèrprets: Maestra de ceremonias: Terremoto de Alcorcón (Pepa Charro) Mayordomos: Adrián García, Bruno Gullo, Alejandro Forriols Madame: Vinila Von Bismark Las Supernenas: Arancha Fernández i Mónica Riba Roque Pony Loco / Stripper: Nacho Sánchez Almon: Julio Bellido Super Gold: Donet Collazo Gynoid: Viviana Camino

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies