Santi Millan Live
6Valoració

El polifacètic Santi Millán torna a Barcelona per continuar arrencant somriures a força del seu estil i marca personal. Capficat en ‘seguir de festa’ tot i la crisi, l’actor aconsegueix un espectacle dinàmic que fa oblidar els problemes personals i convida a creure només en el ‘carpe diem’.

Segona temporada al Club Capitol de Barcelona. Tot un èxit en temps de crisi, de dificultats i de constant disminució d’espectadors als teatres. La sala barcelona propietat del Grup Balañá torna a apostar per l’espectacle Tour Santi Millán Live!. Fins el 3 de novembre, l’actor es submergeix en un monòleg divertit i pròxim al públic que garanteix una dolça nit. Balla, canta i interpreta al bandit conqueridor que el públic ja ha assumit és Santi Millán.

Amb aquest mateix text, l’intèrpret ha girat durant tot l’estiu per diverses ciutats espanyoles, jugant a la (no)improvisació, la (no)espontaneïtat i la senzillesa del seu treball. Perquè no improvisa però ho sembla, no és espontani però ho fa pensar. És natural i connecta amb el públic, un exercici practicat a força de molt de treball durant l’estiu. Després d’Eivissa, passant per Andorra o Mallorca, Santi Millán torna a interpretar -ara ja a Barcelona- el paper d’atractiu ‘viva-la-vida’ per a qui el sexe i l’humor van, quasi sempre, de la mà. I és que l’intèrpret es riu de si mateix, però també dels altres: de la seva mare, dels amics, de la parella, de l’ex-parella… fins i tot, riu de/amb el públic, que entra al joc de l’actor per construir un muntatge divertit on la interacció té un vessant important. I on Millán també es converteix en estrella musical per a sorpresa de tots.

Recomanar l’obra de Santi Millán és senzillament una qüestió de salut: sempre ve bé riure’s de la vida i minimitzar els problemes propis. Ell convida a deixar de banda crisi i atur per continuar de festa. I tot i que no trauràs res en clar, almenys passes una hora entre rialles pròpies i alienes que, avui en dia, no és gens habitual.

Santi Millán Live Club Capitol

Amb ell, cal destacar una de les sorpreses de la nit: el també monologuista Javi Sancho. L’actor de Tarragona assumeix el paper de presentador del ‘vertader artista’ i enumera les qualitats de Millán en un monòleg inicial que descobreix un humorista irònic, sorneguer i divertit que sap connectar amb el públic perquè també se sent part d’ell. L’actor, format a sales còmiques de Catalunya, passarà de teloner a actor principal els dies 1, 2 i 3 de novembre, amb un espectacle propi a la sala Pepe Rubianes d’aquest mateix teatre de Barcelona.


Es pot veure a: Club Capitol
Intèrprets: Santi Millán

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies