Cansat de les avorrides nits de diumenge, amb el cap ja posat en el maleït dilluns? Doncs aquest diumenge dia 8 la cosa canviarà. La parella de DJs XS (Tony Bass i Raul Bass) inicia una nova i interessant aventura per posar-li remeï.

Una nova forma de festejar els diumenges a través de l’art en múltiples formes que es cola a la sala Ocaña de Barcelona, i que cada dues setmanes tindrà com a protagonista a un artista de camps tan variats com el cinema, la fotografia, la il·lustració,… Jorge Calvo (Act0r, showman,…), Jose Manuel Hortelano Pi (pintor, dibuixant,…), Pepa Charro aka La Terremoto de Alcorcón o Lua Ocaña (fotògrafa) són alguns dels suggeridors noms que apareixen a la seva llista de convidats. L’anomenen Show Up, i fa molt bona pinta, així que animats per la nostra curiositat parlem amb els XS per a que en donin més detalls.

Què és això del Show Up?

Show Up té un doble significat; “mostrar” i “espectacle”. És una festa que es celebrarà cada dos diumenges en el club Ocaña (plaça Real, BCN), en la que es mostrarà l’art d’artistes gais o “similars” dins d’un cert ambient cabareter.

La intenció d’aquesta festa és també fer un homenatge a les accions d’Act Up, que des de finals dels 80 van lluitar contra la problemàtica del sida.

Com es desenvolupa una d’aquestes festes? quin tipus de música podem ballar?

El propia artista selecciona la mostra del seu art en forma de projecció audiovisual (curtmetratges, filmació del seu treball, videos, etc..). el públic pot entrevistar a l’artista, sota la moderació del mestre de cerimònies (Javi Giner) i amb un fons musical.

L’artista formarà també part de l’ambientació musical, aportant una llista de les seves 20 cançons preferides (audio o vídeo), que consideri indispensables en una festa gau de diumenge al vespre. Quan procedeixi tindrem també actuació de l’artista o d’algun altre convidat. Tampoc faltaran projeccions relacionades amb l’artista i la seva disciplina artística, que estaran a càrrec de Carmelo Carrillo. de la resta d’ambientació musical ens encarreguem nosaltres.

Així que la música que es podrà ballar en el Show Up serà la seleccionada per l’artista convidat i una acurada selecció de les músiques que s’han vingut ballant des de que el gai és gai fins els nostres dies.

showup2

Què dieu per convèncer al convidats per participar en les vostres festes?

Els hi expliquem el mateix que a vosaltres, Show Up convenç per sí sola.

Teniu molts amics als que convidar?

Oceans d’amics!!! Hi ha molt d’art en aquest mon, i moltíssim concretament en aquest país…

Com es fa per incloure arts com el còmic, el cinema, la fotografia i l’ambient gai en una festa?

L’art es pot mostrar de milers de maneres, Show up escull mostrar-lo en un ambient festiu i participatiu. L’artista escull quina part de la seva obra vol mostrar i Show Up l’adorna amb música, vídeos i actuacions en viu.

És apta per a tots els públics?

Sí, per qualsevol persona amb inquituts artístiques i ganes de passar-s’ho bé. Així que ja sabeu.

Doncs hi haurem d’anar. Moltes gràcies. Ens veïem a l’Ocaña.

A vosaltres. Allà ens veïem.

Show Up. Dates. cada dos diumenges, a partir deñ diumenge 8 de setembre. Horari: de 20h. a 24h., o de 21h. a 1h. Lloc:  Ocaña (Plaça Reial. Barcelona)

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies