Pacific Rim
6Valoració

Robots gegants pilotats per humans i monstres extraterrestres sorgits de l’univers Godzilla són els elements principals de l’última pel·lícula de Guillermo del Toro, un producte honest perquè promet i dona diversió i no cau en cap mena de discurs seriós i grandiloqüent.

Una escletxa a l’oceà pacífic obre un portal cap a una altra dimensió des d’on apareixen uns essers que comencen a atacar. La humanitat s’uneix per acabar amb l’amenaça i construeixen uns robots gegants pilotats per una parella d’humans. Aquesta solució aviat resulta insuficient perquè apareixen robots cada cop més forts i evolucionats que poden acabar amb aquesta primera línia de defensa.

“Pacific Rim” és com un anime adaptat a la gran pantalla: elements habituals dels dibuixos animats japonesos brillen al cinema de manera immillorable. La pel·lícula és un gran espectacle: grans efectes especials, combats espectaculars i un joc de llums i colors que, junt amb el so, suposa una sobrecàrrega audiovisual gairebé excessiva.

Pacific Rim

Tot a “Pacific Rim” és exagerat, el que contrasta amb una història ben senzilla: els primers quinze minuts plantegen tot el que s’ha de saber i a partir d’aquí se succeeixen els combats amb algunes escenes de desenvolupament de personatges poc ambicioses i elaborades. Aquest punt, els personatges, és el més fluix de la pel·lícula: en general poc desenvolupats, amb motivacions simples i obvies, no són el més interessant de la producció. I sembla que tots els actors ho saben i apliquen la llei del mínim esforç i resolen els seus papers amb desigual fortuna. Charlie Hunnan camina perdut per les seves escenes sense entendre el to de la pel·lícula; al seu costat, Idris Elba assumeix el tipus de producció en el que es troba i aporta al seu paper un punt exagerat molt divertit.

“Pacific Rim” és un blockbuster tipus amb moments d’humor i molta acció. Les poques pretensions del conjunt ajuden a que l’estona passi millor. Per passar dues hores fresc al cinema sense pensar massa.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies