5 de 5 a l'especial Upfronts 2013

Renovacions: ‘Arrow’, ‘Beauty And The Beast’, ‘Hart of Dixie’, ‘Nikita’, ‘Supernatural’, ‘The Carrie Diaries’, ‘The Vampire Diaries’

Cancel·lacions: ‘Cult’, ‘Emily Owens M.D.’

Sèries finalitzades: ‘Gossip Girl’, ‘90210’

Novetats: ‘Reign’, ‘Star Crossed’, ‘The 100’, ‘The Originals’, ‘The Tomorrow People’

Reign

Reign

Aquesta sèrie ens explica la història de Maria Estuardo, la jove que el món coneixeria com Maria, Reina d’Escòcia. La jove arriba a França amb quatre amics propers i les seves dames de companyia per establir una aliança estratègica. Però el pacte de compromís amb el fill del rei de França, el príncep Francis, no està signat i Maria es trobarà molts entrebancs en el procés d’assegurar la seva posició.

Intrigues religioses i polítiques, relacions d’amor i un ambientació històrica suavitzada és el que probablement ens deixarà aquest nou producte de la CW.

The Originals

The Originals

Spin-off de “Vampire diaries”, aquesta sèrie està protagonitzada pels Originals, els vampirs més antics. Inicialment una família ben avinguda, segles després, els llaços s’han trencat a causa de les ànsies de poder i el temps.

Klaus Mikaelson, el híbrid entre vampir i home llop original, descobreix que un dels seus “deixebles” s’ha fet l’amo i senyor de Nova Orleans, el lloc que la seva família va ajudar a construir. Alhora també reb la noticia de que aviat serà pare d’una criatura molt especial concebuda amb una noia llop. Per tot plegat, Klaus decideix abandonar Mystic Falls i instal.lar-se a Nova Orleans per recuperar el tron que li pertoca a la ciutat i posar ordre en les guerres que hi ha entre les diferents faccions sobrenaturals. Al seu costat tindrà els seus germans, l’Elijah i la Rebekah.

The Tomorrow People

The Tomorrow People

The Tomorrow People ‘, o la “gent del demà”, són el proper salt evolutiu de la humanitat, una generació d’éssers humans que neixen amb habilitats paranormals. Fins fa un any, Stephen era un adolescent normal, però va començar a escoltar veus i a traslladar-se en somnis sense saber on despertaria. Aquestes veus el porten a conèixer els “nois del demà”, persones amb habilitats com telequinesis, teletransportació o telepatia. Aquests “superherois” són perseguits per un grup paramilitar de científics que els consideren una amenaça. Una nova sèrie de tall superheroic que sempre li ha donat bon resultats a la cadena.

Star Crossed

Star-Crossed

Quan Emery tenia sis anys, una nau extraterrestre va caure en el seu poble. Una gran batalla amb els extraterrestres, anomenats Atrians, va esclatar provocant moltes morts. En mig del conflicte, Roman, un noi Atrian de 6 anys d’edat, va trobar un cobert darrera de la casa d’Emery, que el va protegir de tots els danys. Els dos van establir un profund vincle, però finalment les autoritats van atrapar l’extraterrestre.

Emery ha crescut creient que Roman va morir aquell dia. Deu anys més tard, els Atrians s’han acostumant a la vida a la Terra, però estan internats en un campament custodiat anomenat “El Sector”. Per primer cop uns adolescents Atrian s’inscriuran en una escola secundària humana amb l’objectiu de provar la integració. Emery descobrirà llavors que Roman no va morir sinó que és un dels estudiants que entrarà a l’institut.

The 100

The 100

Fa noranta-set anys una catàstrofe nuclear va destruir la civilització a la Terra. Els únics supervivents van ser els 400 habitants de les 12 estacions espacials internacionals que estaven en òrbita en aquell moment. Ara són 4000, els recursos s’estan esgotant i les estacions estan unides per mantenir amb vida als supervivents. La població esta sotmesa a un control molt estricte i fins i tot s’ha exiliat en secret a un grup de 100 presos menors d’edat a la superfície de la Terra per comprovar si és habitable. La humanitat retorna al seu planeta d’origen, un lloc màgic i terrible com mai havien imaginat.

En aquest especial<< Anterior

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies