4 de 5 a l'especial Upfronts 2013

La CBS són els reis de la calma en el convuls món de la televisió americana, amb un sòlid equip directiu que la dirigeix fa anys, lideratge en les audiències i una línea que no ha variat gaire en els últims temps. Amb una grandíssima part de la seva graella actual renovada, la cadena no ha hagut d’omplir massa forats en la seva programació per la propera temporada. Aquest any fan una decidida aposta per la comèdia mentre han deixat al calaix un nou spin off de NCIS.

Renovacions: ‘2 Broke Girls’, ’48 Hours’, ’60 Minutes’, ‘The Amazing Race’, ‘The Big Bang Theory’, ‘Blue Bloods’, ‘Criminal Minds’, ‘CSI: Crime Scene Investigation’, ‘Elementary’, ‘The Good Wife’, ‘Hawaii Five-0’, ‘How I Met Your Mother’, ‘The Mentalist’, ‘Mike & Molly’, ‘NCIS’, ‘NCIS: Los Angeles’, ‘Person of Interest’, ‘Survivor’, ‘Two and a Half Men’, ‘Undercover Boss’

Cancel·lacions: ‘CSI: New York’, ‘Golden Boy’, ‘The Job’, ‘Made in Jersey’, ‘Partners’, ‘Rules of Engagement’, ‘Vegas’

Novetats: ‘Intelligence’, ‘Hostages’, ‘Reckless’, ‘Friends with better lives’, ‘Mom’, ‘Crazy ones’


Intelligence

Josh Holloway a "Intelligence"

Una de les grans apostes de la CBS ens retornarà a la televisió un actor que moltes hi trobaven a faltar, Josh Holloway. A ‘Intelligence’ interpreta a Gabriel Black, un agent d’un Cyber Comando, una unitat creada especialment per ell, perquè té una facultat molt especial: un microxip implantat al cervell que li permet accedir a tot l’espectre electromagnètic i el converteix així en una mena de superordinador humà. Al repartiment l’acompanyarà una altra veterana de la petita pantalla, Marg Helgenberger (CSI) i també Meghan Ory, John Billingsley i Michael Benyaer.

 
Hostages

Hostages

L’altre nou drama per la CBS és ‘Hostages‘, una nova producció de 15 capítols amb el segell de Jerry Bruckheimer i que també ve encapçalat per un gran nom al repartiment: Toni Collette. Després de tres temporades interpretant a una dona amb múltiples personalitats a ‘United States of Tara‘, aquí es converteix en Ellen Sanders, una cirurgiana de Washington que es trobarà embolicada en una conspiració política quan l’escullen per operar al president dels Estats Units. La seva familia és segrestada a la seva propia casa i ella haurà de lluitar per salvar-los la vida mentre els segrestadors volen que mati al president.

La sèrie es basa en un projecte israelí que allà no es va arribar a produïr mai. Altres noms reconeguts en el repartiment son els de Tate Donovan, que interpretarà al marit de la protagonista, Dylan McDermott com un agent del FBI que és el cap dels segrestadors, Rhys CoiroBilly Brown i James Naughton que donarà vida al President.

 

Friends with better lives

Friends with better lives

El famós Dawson de “Dawson crece” ja més crescudet, protagonitza aquesta comèdia sobre un grup de nois i noies de trenta i tants, cadascú dels quals pensa que els demés tenen una vida millor que la seva propia. Van der Breek serà un ginecòleg intel.ligent i sarcàstic que s’està recuperant de la infidelitat de la seva nòvia tot i que ell afirma estar encantat d’haver recuperat la solteria. Brooklyn Decker, Kevin Connolly, Majandra Delfino, Zoe Lister Jones i Jason Pace seran la resta de la colla en diferents fases de les relacions amoroses.


Reckless

Reckless

Reckless” ve signada pels productors de “Entre fantasmas” i la directora de “Crepúsculo“, Catherine Hardwicke. Es tracta d’una sèrie legal ambientada a Charleston on la Jamie, una litigant yankee (Anna Wood), i en Roy, un advocat sureny (Cam Gigandet), lluiten per dissimular la intensa atracció que senten un per l’altre mentre s’enfronten en un cas d’escandol sexual que esquitxa la policia.

Mom

Anna Faris a "Mom"

A Chuck Lorre, que ja té tres sèries en emissió a la CBS (“Mike and Molly”, “The Big Bang Theory” i Dos hombres y medio”) n’hi han escollit una quarta per aquesta temporada: “Mom“. En aquesta comèdia, la mare soltera del títol és la Christie (Anna Faris) una  noia que acaba de deixar enrera l’alcoholisme i intenta refer la seva vida treballant de cambrera a Napa Valley. Allà s’haurà d’enfrontar a la seva pròpia mare, la font de tots els seus problemes i també ex-alcohòlica. Courtney HenggelerMatt Jones, Allison Janney, Spencer Daniels i Sadie Calvano són els altres noms protagonistes a la sèrie.

 

Crazy Ones

Robin Williams i Sarah Michelle Gellar a "Crazy Ones"

I encara més grans noms per una altra comèdia de la CBS. A “Crazy Ones“, Robin Williams i Sarah Michelle Gellar són Simon i Sidney Roberts, un pare i una filla que comparteixen feina en el món de la publicitat. Ell és el cap de l’agència, un home de maneres força esbojarrades. I ella la seva socia de personalitat totalment oposada. El guió del pilot corre a càrrec de David E. Kelley, l’artífex de “Ally McBeal“, “Chicago Hope“, “El abogado” i “Boston Legal“. James Wolk, Amanda Setton i Hamish Linklater completen el repartiment.

 

The Millers

The Milers

The Millers” serà una comèdia d’embolics familiars que arrenca quan en Nathan (Will Arnett), un reporter de la televisió, decideix divorciar-se. Quan li diu al seu pare (Beau Bridges), aquest decideix copiar-li la idea i abandonar també la seva dona (Margo Martindale), amb la que portava 43 anys casat. Així comencen els problemes per Nathan ja que la seva mare decideix fer les maletes i instal.lar-se amb ell, mentre que el pare se’n va a viure a casa de la germana.

 

We are men

We are men

We are men” és la darrera comèdia, centrada en quatre solters que viuen en un complexe d’apartaments de lloguer i es fan amics mentre superen els seus fracasos amorosos. El més jove, en Carter (Christopher Nicholas Smith), qui es trasllada al complexe després d’haver estat plantat a l’altar, està ansiós per tornar a lligar i seguir amb la seva vida aconsellat pels seus nous amics. En Frank (Tony Shalhoub) és un fabricant tèxtil que ja s’ha divorciat quatre vegades pero no renuncia a tornar-se a enamorar. En Gil (Kal Penn), és un petit empresari a qui van enxampar en plena aventura. I el Stuart (Jerry O’Connell), és un ginecòleg que oculta els seus béns fins que s’acabi de tramitar el seu segon divorci.

 

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Sobre l'autor

El cine em va atrapar abans dels 10, la literatura fantàstica abans dels 12 i el rock i les sèries abans dels 15. La cultura audiovisual va obrir davant meu un món de possibilitats i la meva passió per ella ja no té cura. Addicta sense remei a la música en directe, a la ciència-ficció, a una bona historia i a tot el que la creativitat sigui capaç de regalar-nos. Convençuda de que el món sencer és una aventura plena de tresors per descobrir pels que tenim ànima d’Indiana Jones.

Posts relacionats

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies