2 de 5 a l'especial Upfronts 2013

Renovacions: ‘American Dad’, ‘Bob’s Burgers’, ‘Bones’, ‘Glee’, ‘Los Simpson’, ‘New Girl’, ‘Padre de Familia’, ‘Raising Hope’, ‘The Following’, ‘The Mindy Project’

Cancel·lacions: ‘Ben & Kate’, ‘The Mob Doctor’, ‘Touch’

Sèries finalitzades: ‘Fringe’

Novetats:  ‘Almost Human’, ‘Brooklyn Nine-Nine’, ‘Enlisted’, ‘Gang Related’, ‘Rake’, ‘Sleepy Hollow’, ‘Surviving Jack’, ‘Us & Them’, ‘Dads’ i el retorn de ’24’ en format de minisèrie de 12 episodis prevista per maig del 2014

Almost Human

Aquest drama creat per J.J. Abrams està situat 35 anys en el futur, quan els agents de policia s’han associat amb uns androides evolucionats similars als humans. En 2048, John Kennex és un policia que va sobreviure a un dels atacs més catastròfics que s’han fet mai contra un departament de policia. Després de despertar d’un coma de 17 mesos, no pot recordar molt, i, donat que va perdre una de les seves cames, ara té una apèndix sintètica altament sofisticada. John tornarà a treballar, i per mandat ho haurà de fer aparellat amb l’androide MX-43.

Brooklyn Nine-Nine

Comèdia que narra el que passa quan un talentós però despreocupat detectiu ha de demostrar les seves habilitats a un nou capità. Jake Peralta és un bon policia, però mai ha hagut de treballar tan dur ni seguir les lleis tan de prop. Té el nombre més gran de detencions entre els seus col·legues, fins que  arriba el capità Ray Holt, amb una nova manera de fer les coses.

 

Enlisted

‘Enlisted’ és una comèdia sobre tres germans en una petita base militar de Florida i el grup d’inadaptats que els envolten. Encantador, divertit i líder nat, el sergent Pete Hill va intentar tenir una gran carrera militar fins que un error el va portar a Fort McGee, amb base a Florida, on també es troben els seus dos germans menors.

Gang Related

Ryan Lopez és un dels agents amb més futur del cos d’elit “Gang Task Force”. El que el món no sap és que abans que fos policia, va prometre lleialtat a una banda diferent de germans, una banda llatina anomenada Els angèlics. Quan el millor amic de Ryan és assassinat per un membre d’una banda, per venjar-lo s’uneix amb Cassius Green, que ha estat durant molt de temps lluitant contra el crim organitzat.

Rake

Greg Kinnear dona vida a Keegan Deane, un advocat força peculiar. La seva família el considera poc fiable, als jutjats creuen que està boig i s’encarrega de tots aquells casos que cap altre advocat vol. A més, dedica bona part del seu temps a salvar-se dels elements autodestructius que afecten la seva pròpia vida.

Sleepy Hollow

Sèrie basada en el clàssic de Washington Irving, ens presenta a un Ichabod Crane que ressuscita i apareix dos segles i mig després de la seva mort. Es troba un món a la vora de la destrucció causada per esdeveniments inimaginables i ell és la única persona que pot descobrir un misteri que data dels pares fundadors del país.

Surviving Jack

Jack Dunlevy és militar i oncòleg i durant tota la seva vida s’ha dedicat més a la feina que a la família. Això canviarà quan la seva dona torni a treballar i el deixi encarregat d’un fill que gairebé no coneix i que està deixant enrere l’adolescència i entrant en la vida adulta.

Us & Them

Gavin (Jason Ritter) viu a Nova York; és un tipus neuròtic que mai s’ha enamorat. Stacy (Alexis Bledel) viu a Pennsylvania, una noia enginyosa que ha estat a punt de casar-se en el passat. En els últims sis mesos, han estat coquetejant per internet i finalment han accedit a trobar-se amb els seus millors amics en una cita doble.

Dads

Honrar el pare és molt més fàcil de dir que de fer. Sobretot si el teu pare està en fallida, viu a casa teva i t’està arruinant la vida. ‘Dads’ conta la història de dos nois amb èxit, amics des de la infantesa i fundadors d’una empresa de videojocs, i que ara en la seva trentena viuen una vida estable fins que la seva existència dona un tomb quan els seus pares han de viure amb ells.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies