Queda ja molt poc per a que la cantant de Barbados torni a Barcelona per defensar en directe el seu darrer treball, “Unapologetic”. El proper 1 de juny el Palau Sant Jordi serà la parada en terres catalanes del seu Diamonds World Tour. Però per als que s’hagin quedat ja sense ungles pels nervis i no suportin l’espera, Rihanna els ha preparat una sorpresa. I es que de fet aquesta és la segona gira que la cantant ha dedicat al seu 7è disc. Abans del Diamonds World Tour hi va haver una altre, el 777 Tour, del que aquests dies s’ha posat a la venda un documental i del que us fem 7 cèntims.

Cartell "Diamonds World Tour" al Palau Sant Jordi i imatge del tour.

777? Sí, com a Michael Jackson, a Rihanna també li fascinen els sets i pel seu 7è àlbum havia de preparar alguna cosa especial. Així que a mode de marató va preparar una minigira que incloïa 7 espectacles, en 7 països diferents i durant 7 dies consecutius, del 14 al 20 de novembre del 2012. Mèxic, Canadà, Suècia, França, Alemanya, Anglaterra i EE.UU van ser les escales que va haver de fer el boing 777 en el que viatjava la cantant a la que no li feia por el jetlag. Suposo que s’hauria de prendre 7 RedBulls al dia per aguantar-se damunt dels seus talons de 7 centímetres i donar-ho tot en el seu darrer espectacle a Nova York.

Caràtula del DVD de "777", i imatge de Rihanna en un dels shows.

Una gesta que sembla increïble, d’aquelles de les que en aquests temps has de deixar constància a Facebook, Twitter, Instagram o on sigui per a que sembli real. O si ets Rihanna, emportar-te un equip de gravació que et segueixi per tot arreu per muntar un documental de 77 minuts.

El documental, produït Fenty Films, va ser emès ara fa 7 dies per la FOX de l’altra banda de l’Atlàntic, i va sortit a la venda el passat dia 7 per aquestes terres. Així que si voleu saber què es cou en una gira de Rihanna, ja sabeu. Aquí us deixo el tràiler a mode de degustació:

 

Pots comprar la teva entrada pel concert de Rihanna a través de Ticketmaster.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies