"#willpower"- Will.I.Am
6Valoració

Semblava que no arribava mai. Teníem a Will.I.Am fins la sopa, posant el seu segell a temes de Ke$ha, The Script, Rita Ora, Natalia Kills, LMFAO, Britney Spears, Rihanna, Usher, Chris Brown i un llarg etcètera del starsystem de la radio-fórmula. Fa ja dos anys des de que va publicar el que havia de ser el primer senzill del seu nou treball en solitari, aquell “T.H.E (The Hardest Ever)”, en el que profanava el so EDM amb la blasfèmia musical que suposava posar a Mick Jagger al costat de la Jennifer Lopez. El tema és va quedar com a senzill de no res i mentre esperàvem aquest disc etiquetat #willpower anava acumulant senzills. Que si “This Is Love”, convertit en tot un himne per art i gràcia d’Eva Simons, que si “Reach For The Stars”, o “Scream & Shout”, amb aquest “it’s Britney bitch” que tan mal ha fet i aquest ritme que encara sona a tort i a dret. I finalment va arribar “thatPOWER”, amb Justin Bieber i un ritme xoni xoni. Quatre senzill que ja ens donaven més que pistes del que havíem de trobar en el llarga durada.

De fet la majoria de temes del disc semblen fets per una màquina de xurros de segona mà comprada a David Ghetta i tunejada per Will.I.Am per afegir-hi la seva col·lecció de xiulets, cors festius i cridòries infantils, d’aquests que es fiquen al cap i que garanteixen èxits tan ràpids com fugaços.

"Will power", Will I Am

Qui trobés a faltar al Will.I.Am més funky i negre de fa deu anys, o fins i tot el disco/house del seu anterior treball, Songs About Girls, que no busqui dins d’aquest disc, ja que el més semblant ho trobem a temes com “Freshy”, amb un hip-hop de darrera generació, o “Ghetto Ghetto”, que enllaça amb els Black Eyed Peas més clàssics, però no arriba a les cotes de “Where is the Love”, per posar-ne un exemple.

La veritat és que la màquina (que segurament ha fet servir també per fer-se el pentinat) li funciona força bé, i acosegueix el seu propòssit, convertir-se en sinònim de festa. #willpower conté (encara) més d’un senzill potencial, com “Hello”, “Let’s Go” o “Far Away From Home”, un bon tema pop que compte amb la veu de la Nicole Scherzinger. La versió de luxe inclou també la divertida “Bang Bang”, extreta de la banda sonora de The Great Gatsby.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies