"Home" - Rudimental
7Valoració

Rudimental són una formació nova londinenca formada per quatre músics que han unit les seves referències i esperits associats a diferents estils com el house, el garage, el R&B i el drum’n’bass per crear un so que està creant tendència les pistes i llistes del Regne Unit. Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor and DJ Locksmith són els escriptors i productors musicals que hi ha rere Rudimental, i Home és el seu àlbum debut.

Només cal una repassada ràpida al disc per notar aquest sabor anglès característic que ens remet a temps passat, finals dels 90 potser, en que l’escena londinenca marcava els cànons del que havia de sonar en els millors clubs d’arreu d’Europa. La clau de l’èxit (en termes de resultats musicals) de Rudimental està en la bona conjunció dels estils aportats pels seus integrants, en la perfecta harmonia entre allò més underground i el so més comercial, i sobretot en el treball vocal que s’inclou. Veus implicades també en el procés productiu, i plenes de soul. Com la de John Newman, que participa en dos dels temes de disc, tots dos avançats com a senzills, “Not Giving In” i “Feel The Love” que s’ha colat a dalt de tot de les llistes del Regne Unit i del que s’inclou també al disc una remescla pròpia d’allò més suggeridora.

"Home", Rudimental

Elegància i ànima que trobem també amb temes tan bons com “Spoons” i “Baby”, ambdós amb la col·laboració de MNEK, o encara amb més profunditat en els que interpreta Emeli Sandé: “Free” i “More Than Anythyng”, on la veu d’Emile cavalca sobre la base drum’n’bass com una veritable amazona. Amb “Waiting All Night”, el darrer senzill extret de Home, amb la veu brillant de Ella Eyre, acaba per demostrar que, malgrat no tot són flors i violes, ens trobem davant tot descobriment a tenir en compte.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies