"Baile de Magos" - Joe Crepúsculo
9Valoració

Joe Crepúsculo publica “Baile de magos”, el cinquè disc de la seva discografia, amb el que torna als seus orígens i encara més enrere, despertant en els Peter Pan que ara ronden la trentena l’esperit techno-bakala que sense saber-ho amagaven dins seu. Un divertiment pur sense complexos en el que ben hi caben i entrellacen referències tan vergonyoses (o no) com Camela, Dinarama, Mecano o “Dragones y Mazmorras”, amb uns resultats irresistibles.

"Baile de Magos" - Joe Crepúsculo

Resulta complicat escollir quin és el gran tema del disc, i és que Joe Crepúsculo ha aconseguit fer un disc ple de hits destinats a colar-se en qualsevol llista del millors temes de l’any o fins i tot en autèntics live-hits. Un disc perfecte per a una festa privada a casa, o fins i tot a mode de cafè matutí carregador d’energies (sí, el que mou el cap al metro a les set del matí soc jo amb Crepúsculo inundant els meus timpans). “El médico me dijo que quitara el café de mi vida, sólo tomo tres tazas al día y ahora él esta muerto y yo viva”. Així de clar ens ho diu aMi Fábrica de baile, el primer senzill perfectament escollit i un dels millors del disc, amb permís deBatalla de Robots amb aquest “ven y lucha” que t’acaba sortint de l’ànima, i “Leyenda”, amb la col·laboració de Russian Red cantant en espanyol.

Sens dubte el millor disc de Joe Crepúsculo fins ara, en el que fins i tot hi ha espai per la cumbia (“Hoy no me quiero levantar”), per històries de judicials (“Uno de los dos”) i sobretot pel ball, a l’alba, en el lavabo o en una barca que travessa el vent unint el cel i la terra.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X