"Baile de Magos" - Joe Crepúsculo
9Valoració

Joe Crepúsculo publica “Baile de magos”, el cinquè disc de la seva discografia, amb el que torna als seus orígens i encara més enrere, despertant en els Peter Pan que ara ronden la trentena l’esperit techno-bakala que sense saber-ho amagaven dins seu. Un divertiment pur sense complexos en el que ben hi caben i entrellacen referències tan vergonyoses (o no) com Camela, Dinarama, Mecano o “Dragones y Mazmorras”, amb uns resultats irresistibles.

"Baile de Magos" - Joe Crepúsculo

Resulta complicat escollir quin és el gran tema del disc, i és que Joe Crepúsculo ha aconseguit fer un disc ple de hits destinats a colar-se en qualsevol llista del millors temes de l’any o fins i tot en autèntics live-hits. Un disc perfecte per a una festa privada a casa, o fins i tot a mode de cafè matutí carregador d’energies (sí, el que mou el cap al metro a les set del matí soc jo amb Crepúsculo inundant els meus timpans). “El médico me dijo que quitara el café de mi vida, sólo tomo tres tazas al día y ahora él esta muerto y yo viva”. Així de clar ens ho diu aMi Fábrica de baile, el primer senzill perfectament escollit i un dels millors del disc, amb permís deBatalla de Robots amb aquest “ven y lucha” que t’acaba sortint de l’ànima, i “Leyenda”, amb la col·laboració de Russian Red cantant en espanyol.

Sens dubte el millor disc de Joe Crepúsculo fins ara, en el que fins i tot hi ha espai per la cumbia (“Hoy no me quiero levantar”), per històries de judicials (“Uno de los dos”) i sobretot pel ball, a l’alba, en el lavabo o en una barca que travessa el vent unint el cel i la terra.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada