"Los Momentos"- Julieta Venegas
8Valoració

Julieta Venegas ens sorprèn gratament amb un disc en el que deixa de banda les llimones i la sal per oferir-nos una col·lecció de temes pop electrònic molt interessants. Fugint de la radio-fórmula i apartant-se dels ritmes llatins i dels raps als que ens tenia acostumats. Cançons sobre l’amor, la gelosia i drames existencials, empaquetades en irresistibles melodies simptomàtiques del bon gust de l’artista, d’aquelles que fan ballar més el cap que el cos.

Produït per Yamil Rezc i Julieta Venegas, que escriu també la majoria de temes, “Los momentos” compta amb la participació de Ceci Bastida, Natalia Lafourcade, Anita Tijoux i Rubén Albarrán vocalista de la banda Café Tacuba.

"Los Momentos"- Julieta Venegas

En els temes més moguts ens pot recordar a Maria Mena, com en tres dels millors temes del disc: el primer senzill Tuve para dar”, Nada Importante” o “Te vi”, el segon senzill extret del disc i que ja compta amb un videoclip no exclòs de polèmica, i és que el el vídeo està protagonitzat per un triangle amorós protagonitzat per dos nens i una nena. Qui veu qui besant una dona en el banc?

D’altres temes enllacen fins i tot amb l’evocadora música de Karen O And The Kids per la B.S.O. de “Dónde viven los monstruos”. Temes com “Hoy” o Un poco de paz”, amb les que obre i tanca el disc amb aquest esperit “monstruós” i aquests cors infantils tan al cas. Alegries que Julieta té per donar i nosaltres feliços de que així sigui.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies