"Dualize" - L.A.
8Valoració

La banda mallorquina L.A. presenta el seu segon treball de llarga durada, “Dualize”, que va sortir a la venda el passat dia 16 d’Abril i surt al mercat després de l’EP “SLNT FLM”.

Composat per 10 cançons interpretades en anglès i on predominen les guitarres, Dualize suposa una lleugera evolució en el so de la banda cap a ritmes menys contundents però sense perdre la referència d’anteriors temes.

"Dualize", L.A.

Sons sense estridències amb subtils notes de rock i ritmes lleugerament provocatius que ens transporten fins als anys 60 i 70 en els que trobem en cançons com “Oh, why!, “Under radar o In the meadow. Mentre ens endinsem en les cançons, no seria estrany que escoltant “Mirrorball, ”Dualize, “All those silences o “After all tinguéssim la temptació de creure que estem escoltar les cançons intimistes dels bons temps dels coneguts Coldplay.

El contrapunt el trobem a “Outsider”, que com indica el seu nom, és una raresa dins del disc, on la banda recorre a guitarres més crues i certes notes folks, qui sap si per influència de gravar el disc a l’Oregó.

Un pop-rock elegant ideal per moments relaxants és el que ens ofereix la banda que encapçala Luís Albert Segura.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies