"Sangre en los zapatos (mi amor)"- Papa Topo
6Valoració

Desconcertant. Així és el nou treball dels Papa Topo en forma d’EP. De fet sempre ho han estat de desconcertants. Autors de temes com “La chica vampira” o “Oso panda”, amb la que desconcertadament, potser més per ells que per nosaltres, van aconseguir colar-se en el número 1 de la llista del Top 20 de la MTV España.

Aquest suposa el seu primer llançament des de que Paulita va deixar la formació. Però el cap pensant continua sent Adrià Arbona, i rodejat de nous col·legues ens presenta un treball que desconcerta primerament per la varietat del seu contingut. I és que no han tingut cap mirament per ficar-se allà on han volgut. De la música disco a la bossa nova; instrumentals, 80’s, castellà i mallorquí, i tot això en nomes 4 temes.

"Sangre en los zapatos (mi amor)", Papa Topo

Sangre en los zapatos (mi amor)” és el nom de la cançó que obre l’EP i li dóna nom. Produïda per La Casa Azul, que darrerament no paren quiets, la cançó inclou tot el que s’espera d’una producció disco Milkyway, però amb l’afegit d’una lletra tan fosca com alegrement cantada, que inclou cementiris, zombis, marxes funerals i dessagnaments. La divertida “Meteoritos en Hawaii” continua amb el mateix rotllet macabra (“Cientos de surfistas mutilados en la arena, loros destrozados, cacatuas sin cabeza…“) però amb un estil molt diferent que ràpidament ens recorda a los Pegamoides i els seus horrors d’hipermercat i les seves tribus de chochonis.

Canvi de terç en la segona part de l’EP, amb un tema instrumental , “Milano“, que ens porta a un passat ye-yé i que ben bé podria ser la banda sonora d’una pel·lícula de Paco Martínez Soria. I per acabar-ho de rematar, “Diumenge“, un preciós tema cantat en mallorquí amb aires bossa nova, que eleven a Adrià a la categoria de tot-terreny, si acceptem tot-terreny com a categoria. Qui sap què ens portarà el futur de Papa Topo, però sigui el que sigui ho esperem amb l’esperança de que ens continuï desconcertant d’aquesta manera.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X