"El affaire Blackstone" de Raine Miller
7Valoració

“Desnuda” i “Todo o nada”

El propi títol de la trilogia que ens presenta la Raine Miller ja es prou suggeridor de per sí mateix, “L’Affaire Blackstone”, només us podré donar una breu pinzellada sobre la història. Us puc dir que la primera part de la historia la trobareu sota el títol de “Desnuda” i allà coneixereu els nostres protagonistes.

Ella, la Brynne Bennet, és una estudiant americana que viu a Londres i l’art és la seva passió. Divideix la seva vida professional entre restaurar quadres i la feina de model. Traumatitzada pel seu passat ha fugit creuant l’oceà per començar de zero. Per descomptat no fa aquest pas ella sola, la seva millor amiga de tota la vida viu amb ella. Juntes formen un tàndem perfecte.

Ell, en Ethan Blackstone, és un home ric, sexi i molt protector. Té la seva pròpia empresa de seguretat i està preparant la seguretat dels Jocs Olímpics del 2012. El seu passat també és fosc, poc en sabem encara, només el podem situar a la Guerra de l’Iraq. El seu pare és un personatge encantador i el seu cosí Ivan, en realitat Lord Rothvale, no manté gens la clàssica flegma britànica de l’alta societat.

Amb aquesta breu pinzellada us puc presentar els protagonistes, us encapritxareu de seguida amb tots ells. Són uns personatges forts i amb caràcter, molt marcats per passats durs i traumàtics, però amb una gran necessitat de tirar endavant i deixar el passat on li correspon, al passat.

Tots dos es troben de manera fortuïta en una exposició de fotografia en la que ella participa. Entre els dos sorgeix immediatament una atracció magnètica que els acosta de manera perillosa. Però com és que ell hi és? Aquí entrarà en joc l’inici del descobriment dels secrets, del dolor i del possible camí a la sanació.

A la segona entrega de la historia sota el títol “Todo o nada”, descobrireu el passat dolorós de la Brynne i petits flashos del possible passat de l’Ethan, però haurem d’esperar a l’última entrega, “Sorprendida”, per descobrir els racons menys cicatritzats de l’ànima de l’Ethan.

A cada entrega descobrireu personatges nous i, donat el seu fil argumental, intuireu cap a on van les diverses trames. Una mica previsible però aporta aspectes nous dins d’un gènere que està acaparant les llistes de més venuts de tot el món. Només cal puntualitzar que l’agost de 2012 l’autora va decidir autopublicar a Internet “Desnuda” i un mes més tard es convertia en un best-seller a Amazon i a l’USA Today. Cap millor garantia que el boca a boca dels lectors.

La història és força dinàmica, manté força bé el tempo i combina a la perfecció el passat i el present. Aporta un punt lleuger i banal a aspectes quotidians i un gran pes dramàtic a les histories del passat dels protagonistes. A més afegeix la corrupció política, personatges que mouen els fils de la vida dels altres i els contraposa a personatges càlids que farien qualsevol cosa per aquells a qui estimen.

Una gran aposta sobre la confiança i la lleialtat. Quedarà tot en un Affaire?


Editorial: Suma de letras

Raine Miller és americana i viu a Califòrnia. Porta llegint novel·les romàntiques des que va donar amb aquell primer llibre de butxaca de Barbara Cartland a la tendra edat de tretze anys. Ser professora a temps parcial i escriptora d'històries d'amor eròtiques ocupa pràcticament la resta del temps dels seus dies. Raine té una joia de marit i dos fills meravellosos que la tornen al món real si l'escriptura l'atrapa. Els seus fills saben que li agrada escriure històries, però mai han volgut llegir-ne cap. (Raine està molt agraïda per això). Li encanta saber dels lectors i xerrar sobre els personatges dels seus llibres. Abans de “L'afer Blackstone” va escriure dos romanços històrics, “The Undoing of a Libertine” i “His Perfect Passion”. Autora bestseller a The New York Times i USA Today. Podeu posar-vos en contacte amb Raine a Facebook, enviar un correu electrònic a raine_miller@ymail.com, o visitar el seu bloc per veure en el que està treballant en aquest moment www.rainemiller.com

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies