"Specter at the feast" - Black Rebel Motorcycle Club
7Valoració

Els californians Black Rebel Motorcycle Club, una de les bandes insigne del rock de garatge i la neo-psicodèlia, tornen aquest 2013 amb el que suposa un dels seus treballs més personals. Al 2010 el pare del cantant i baixista Robert Levon Been, moria d’un atac de cor durant la gira de la banda. I aquell fet, el procés de dol i de superació que han planat sobre el grup durant aquest temps, han marcat inexorablement el to d’aquest “Specter at the feast”.

Els dotze temes de l’àlbum composen un conjunt cru i molt emocional, però dins del qual hi ha lloc per la dualitat de sentiments experimentats pel grup durant aquests mesos i reflexats en el propi títol del disc: hi ha dolor, però també energia i ganes de tirar endavant, que es van entertolligant un amb l’altra al llarg de l’àlbum.

Black Rebel Motorcycle Club, "Specter at the feast"

Aquest comença fosc, amb el lament construït entre el baix de Been i la bateria de Leah Shapiro a “Fire Walker”. Però immediatament dóna pas al primer punt àlgid del disc amb “Let the day begin”, una versió homenatge del grup del seu difunt mentor The Call. I així va avançant “Specter at the feast”, entre la melancolia de “Returning”, la dolçor de “Lullaby”, la vitalitat de “Hate the taste” i el cabreig i la ràbia plasmades a ritme de rock de “Rival” o “Teenage disease”. Al final dels dotze talls un ha pogut escoltar un recorregut ric i heterogeni, un bon disc rocker d’un grup fidel a la seva manera de fer que ha superat un viatge pel dolor per tornar a mirar a la llum a l’horitzó de la seva carretera.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X