Histèria. “Ja m’estic perdent els teloners!”, “Això no és just!”, “Volem més portes d’accés!”. A dos minuts del concert la cua per entrar al Palau Sant Jordi era quilomètrica. Corre! Corre! Que estem a punt de veure en Justin Bieber! Tan se val que tingueu entrades numerades pagades pels papis!

Un parell de dies abans Justin havia fet esperar 40 min als seus fans de “los madriles” (cosa que per alguns va ser notícia) i aquesta vegada no seria diferent.

Passarel·la i escenari de dues plantes amb quatre instruments de rigor esperaven amb entusiasme la sortida del cantant canadenc, entre la cridòria dels present corejant el nom de Justin i una bona selecció de temes del gran Michael Jackson sonant pels altaveus. No seria la primera vegada que el Rey del Pop hi seria present, i és que el show de Bieber li deu molt al mestre.

20.07h compte enrere de deu minuts anunciat amb la intro de “Smooth Criminal” (Jackson de nou) a tot volum. Ja està, ja arriba el moment, quins nervis, no m’aguanto, salto, ploro, CRIDO… Em quedo sord!

4, 3, 2, 1, 0…. L’escenari es converteix en un puzle de pantalles, i un espectacle de llums, efectes de so i pirotècnia donen la benvinguda a un Justin que calça unes ales més grans que ell i que l’ajuden arribar volant al mig de la passarel·la mentre el Sant Jordi s’ensorra.

Justin Bieber al Palau Sant Jordi. Barcelona.

“All around the world” i “Take you” són els temes que obren el concert. Amb un Bieber vestit de blanc absolut i fent saltar a l’audiència amb els seus crits de “jump, jump, jump”, que encara engresquen més a una legió de fans (i acompanyants) que bull d’emoció.

Es treu la jaqueta, les nenes s’ofeguen, i arriba la primera balada, “Catching Feelings”, que trenca alguns cors i alguna oïda sensible també.

Una nova explosió, aquesta vegada acústica, que fa desaparèixer a Justin entre un misteriós fum que el transporta de l’escenari a les pantalles, plenes d’aigua, per fer-lo nedar cap al següent tema: “One time”. Amb armilla daurada i ben acompanyat pels seus ballarins. Un dels seus primers temes que no triga en enllaçar amb “Eenie Meenie” per tot seguit passar a un dels plats forts: “Somedody to love”. Coreografia de torn, seguida com sempre per un Bieber que es defensa però que no acaba de perfeccionar el seu ball.

Arriba el moment d’un altre vídeo. Un repàs a la seva ‘dilatada’ carrera des de que era un marrec fins ara que ja creu haver-se fet gran.

Show show show me baby baby baby, Bieber canvia el blanc pel vestit negre i un paraigües… Gene Kelly? Més aviat aquí la referència és Usher, un dels seus mentors.

Justin Bieber al Palau Sant Jordi. Barcelona.

Tornem a passar per les pantalles. Un elegant Justin amb corbata es perseguit per la premsa, armada amb una arsenal de càmeres quan de sobte el Justin en carn i os surt del terra d’un bot com si fos Michael Jackson en l’inici de la seva gira “Dangerous”. Amb aquesta intro quedava clar que el següent tema havia de ser “She don’t like the lights”. Tema pel qual tocava posar-se un barret d’allò més bufó.

Presentació de la banda a mode exprés per introduir “Die in your arms” un dels millors temes del seu darrer disc, amb base de “We’ve got a good thing going” de Michael Jackson nen, i posada en escena a l’estil Jackson 5. Aquí els moviments més lents li permeten afinar una mica més. Tot i que els crits aguts de la sala a penes permetin percebre-ho.

Justin Bieber al Palau Sant Jordi. Barcelona.

El plan John Travolta en “Grease” la pose ‘sexy’ de Bieber torna a propòsit de “Out of town girl”.  Bona mostra coreogràfica pel part del cos de ballarins i moment en que Bieber aprofita per agafar una càmera i fer protagonistes (encara més) als seus fans.

Portem una hora i el serrell de Bieber continua al seu lloc. Una nova ronda de balades s’inicia amb “Be alright” amb Bieber enlairat en una grua sobre els caps del que havien pagat la seva entrada premium. Després vindria “Fall”, per a la que es va penjar una guitarra per fer la pantomima.

“Never say never” i “Beauty and a beat”, van fer que el palau tornes a botar. Nicki Minaj, la Reina de beat, també hi va ser present tot i que dins la pantalla.

I puf! Bieber cau per un forat! I puf! Apareix darrera la bateria amb unes baquetes a les mans. I Deu ni do com li fot als plats.

“One less lonely girl” una altre balada a migtemps d’aquestes que fan enlairar els braços de banda a banda i que va servir d’excusa per l’obligada pujada d’una fan sobre l’escenari, per a la que tenien preparat un tron i un corona de flors.

Nous vídeos tornen a mostrar-nos a un Bieber encara més petitó. Ooh, les fans es desfan. El missatge: segueix els teus somnis.

Justin Bieber al Palau Sant Jordi. Barcelona.

Tors en l’aire, amb un jaqueta negre de pedreria i muscleres marcades. Justin mostrava la seva faceta més moderna amb “As long as you love me”. Amb una coreografia senzilla i efectiva que li esqueia tant bé com la jaqueta. Justin tornaria a ser elevat per fer un parell d’estrofes a capella i tornar a aixecar la bogeria, amb la mateixa intensitat amb la que va ser rebuda l’entrada d’un piano de cua blanc que el canadenc va fer servir pel que havia de ser el seu darrer tema: ”Believe”.

Però no, faltava el bis. Que no va trigar gaire. Aquí no va fer falta que el public ho demanés. I es que Justin portava un vídeo preparat amb un actor demanant al public que fes soroll per que tornès Bieber a l’escenari, potser conscient de que per a molts aquell era el seu primer concert i no fos el cas que no sabessin com actuar.

Dos hits, “Boyfriend” i “Baby” (una de les més odiades pels seus detractors)  van servir per donar per finalitzada una nit plen de ball, foc i crits. Una nit màgica per a molts/es en la que precisament sobre l’escenari no hi va haver gaire de màgia. I a la sortida, com al cole, ple de pares.

 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X