"Optica"- Shout Out Louds
7Valoració

La música dels suecs Shout Out Louds és d’aquella que ve de gust escoltar quan s’apropa la primavera, quan els dies freds van deixant pas al sol i el seu càlid i contagiós indie-pop esdevé la banda sonora ideal per recórrer una platja solitària o emprendre un viatge per camins desconeguts.

Després del seu debut amb “Howl Howl Gaff Gaff” (2005), seguit de “Our III Wills” (2008), al 2010 assolien nous nivells de puresa sonora a la vegada que dotaven els seus temes d’un to més agredolç amb “Work”. Aquest 2013 decideixen tornar als sons potser més imperfectes però també més optimistes dels seus primers àlbums. I el resultat és “Optica” un nou capítol en la trajectòria força homogènia d’aquesta banda que tant sovint remet a New Order i els sons dels 80.

"Optica" de Shout out louds

Aquí refereixen un nou estat d’ànim i eleccions sonores en la vida dels seus membres, i amb ell no es col.loquen molt per sobre però tampoc per sota del que ja havien fet abans: sobreposar de manera sencilla però efectiva cordes, sons electrònics i la suau veu de Adam Olenius per vestir lletres romàntiques i nostàlgiques. Els acords distorsionats de “Sugar” obren un disc que conté entre els seus temes més destacables, “14th of July”, la peça sobre sintetitzadors “Glasgow”, la retro dance “Illusions”, el tema dirigit a so de flauta “Walking in your footsteps” i la tràgica “Blue Ice”.

Sobre l'autor

El cine em va atrapar abans dels 10, la literatura fantàstica abans dels 12 i el rock i les sèries abans dels 15. La cultura audiovisual va obrir davant meu un món de possibilitats i la meva passió per ella ja no té cura. Addicta sense remei a la música en directe, a la ciència-ficció, a una bona historia i a tot el que la creativitat sigui capaç de regalar-nos. Convençuda de que el món sencer és una aventura plena de tresors per descobrir pels que tenim ànima d’Indiana Jones.

Posts relacionats

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X