T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré
6Valoració

El Poliorama torna a presentar a Barcelona un dels musicals de més èxit a Broadway. T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré ha estat qualificada per la premsa de Nova York com la comèdia més divertida dels darrers anys i, ara, Vania Produccions ens la porta a Barcelona en una nova producció del que va ser un dels seus primers èxits.

T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré ja va estar a Barcelona fa 14 anys. Va estar-se 6 mesos a la cartellera del Poliorama, i és avalada per aquest éxit que es torna a presentar ara a Barcelona. Una producció actualitzada i dirigida per Elisenda Roca, i amb quatre nous protagonistes: Frank Capdet, Mercè Martínez, Muntsa Rius i Jordi Vidal.

L’espectacle parla de l’amor i el món de la parella. Carregat d’estereotips, tòpics i llocs comuns que, no ens enganyem, són el que són perquè moltes vegades es corresponen amb la realitat. No aporta cap novetat en el tema, però és un espectacle agradable, amable i per gairebé tots els públics, que barreja humor i música amb un resultat més que acceptable. Les cites, els flirtejos, el ciberamor, el matrimoni, els fills, la rutina, les discusions, les crisis, la maduresa i la vellesa seran revisitades al llarg de l’obra, sense perdre mai de vista el sentit del ritme i el divertimento.

Basada en l’obra homònima de Joe di Pietro, amb música de Jimmy Roberts, la versió barcelonina compta amb la direcció musical d’Andreu Gallén i la traducció del llibret i les cançons a càrrec d’Anna Ullibarri i Roser Batalla, que han fet una feina magnífica, barrejant amb mestratge estils musicals i acoplant a la perfecció les lletres (cosa que sempre resulta complicada i, al meu gust, amb resultats forçats als musicals traduïts) de les cançons, fent-les actuals, divertides i sense que sonin “traduïdes” ni un sol moment.

Els quatres actors estan esplèndids, barrejant virtuosament bona feina vocal en les cançons, en les interpretacions i sobretot en la bis còmica. Tinc debilitat per Mercè Martínez, però és que està francament meravellosa.

T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré Teatre Poliorama

Acompanyen als actors, fins i tot passant a formar part puntualment d’ells Andreu Gallén al piano i Víctor Pérez al violí. Jazz, Foxtrot, Rock, Gospel, Swing… tot, amb dos instruments i molta bona feina.

En resum un espectacle agradable, on potser us sentireu identificats amb alguna de les escenes i situacions que es presenten, on reconeixereu potser algun dels sentiments que ens presenten els actors com a propis, però del que segur sortireu amb un somriure a la boca, unes ganes boges d’estimar i de que us estimin, i un ritme que perdurarà encara una estoneta als peus.

 


Es pot veure a: Teatre Poliorama
Text: Joe Di Pietro (guió) i Jimmy Roberts (música)
Intèrprets: Frank Capdet, Mercè Martínez, Muntsa Rius i Jordi Vidal.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies