Land of coconuts
6Valoració

Aquest curiós nom presenta una agrupació barcelonina formada per sis músics que porten més de deu anys tocant en altres formacions com dFigurins, Oralsax o Nyaps. Després d’actuar a Solsona o al Mercat de Música Viva de Vic, arrenquen aquest 2013 disposats a menjar-se la capital el proper 1 de Març a l’Espai jove de la Fontana i publicant a la xarxa els seus set primers temes, als que ben aviat n’hi sumaran tres més.

La suau veu de la Raquel Oropesa es passeja per sobre de guitarres, piano, teclats i bateria en un conjunt de cançons, majoritàriament en anglès, que aborden diferents estils però destil·len sempre energia positiva, bon rotllo i un ritme molt ballable. Pop, rocksteady, funk, blues o soul influencien temes que poder encara necessiten treballar unes lletres basades en tornades repetitives, però sonorament rics i variats com “Love me honey”, “Baby”, la balada “Bad Time” o la cançó en català “Aquella nit”. Ells mateixos diuen que la seva és música feta aquí amb projecció internacional, i nosaltres no els portarem pas la contraria.

Land of Coconuts

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies