"Conduit" - Funeral for a friend
7Valoració

La banda hardcore Funeral for a Friend es troba als inicis de la seva segona dècada de carrera, un recorregut convuls en el que fins a set membres han anat abandonant la formació en diverses etapes; el guitarra Darran Smith ho feia al 2010 i el bateria Ryan Richards al 2012. Amb cinc integrants i havent hagut de reorganitzar-se a nivell instrumental i vocal, el grup encara aquest 2013 amb un nou disc, “Conduit” i fent bona la màxima de si no tens massa clar cap on vas, torna al principi.

Ara amb Pat Lundy a la bateria, el so dels de Gales torna a acostar-se a l’ànima més dura dels seus orígens, amb onze temes dirigits per unes enèrgiques baquetes, la veu crua de Matt Davies-Kreye i que es beneficien també de la reestructuració entre guitarra i baix.

Once cançons de poc més de 2 minuts, curtes, concises i contundents, amb lletres combatives que també es ‘recorden’ dels que havien dubtat d’ells, i de les quals podem destacar talls com “Best friends and Hospital Beds”, “The Distance”, “Travelled”, “Sun-Less” o “Nails”. “Conduit” és un pas enrere en certa manera, però positiu en aquest cas, per agafar impuls i revitalitzar el so d’un grup que, ara sí, tenim la sensació de que sap cap on va.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies