"La salvación de Rachel" de John Locke
9Valoració

Sam Case té una vida envejable: una bona feina d’informàtic, una bonica dona i una gran casa.  A més a més, té un gran secret, quelcom que l’ha fet multimilionari. Tot sembla perfecte fins que un matí la roda fortuna gira en direcció contrària. Torna el fenomen John Locke. “La salvación de Rachel” és la tercera entrega de la saga de l’agent Donovan Creed.

Sam Case és un informàtic que guarda un secret. Ha creat un programa capaç de desviar i blanquejar diner eludint el control dels governs. Els seus clients són assassins, mafiosos i terroristes. Això li permet portar una vida confortable i gaudir d’alguns plaers que només estan a l’abast d’uns pocs. La novel·la arrenca en el que sembla que serà un del millors dies en la vida de Sam. Acaba de mantenir una relació sexual amb Karen Voguel, el desig de tot home i l’enveja de qualsevol dona.

El bonic somni sembla acabar al arribar al cotxe i trobar-se una sorpresa. És un segrest, una venjança, un nou negoci amb el crim organitzat? No és fàcil assimilar els esdeveniments quan aquests no et deixen ni un segon per agafar alè.

Aquestes són les cartes que mostra John Locke a la tercera entrega de la Saga Donovan Creed. Després d’arrasar el mercat dels ebooks, amb més d’un milió de vendes de la primera novel·la “Gente Letal“, continua aquest èxit sense precedents arribant ja a més de dos milions de lectors. La fórmula es fonamenta en dos aspectes. Per una banda, la concepció d’uns personatges únics i propers, reals i a la vegada delirants. Per un altre, un ritme narratiu frenètic que per moments arriba a ser demencial. A “La salvación de Rachel”, aquest ritme s’accelera encara més que en les seves predecessores amb capítols de dues pàgines. Tot això provoca al lector una necessitat addictiva de continuar i saber més d’aquesta bogeria feta història.

Segurament no estem davant d’un premi Nobel i molts puristes no consideraran les novel·les d’intriga o policíaques de John Locke com una bona obra literària o digne de ser llegida. Però, per un humil lector, aquest llibre ha estat una experiència molt interessant i recomanable. Feia temps que no agafava una novel·la i la devorava amb tanta velocitat. Un llenguatge sense grandiloqüències, una successió inacabable de situacions límits, uns personatges abocats a l’abisme més profund i tot això amb dosis d’humor que no deixen d’estar mai presents.

Cal destacar també el descens del protagonisme de l’agent Creed. En aquesta novel·la es dosifica la seva presència deixant més pes a altres personatges com és el cas de Sam Case, la seva dona Rachel, o la recent amant Karen Voguel. Aquest fet, que a primer cop d’ull podria restar punts al llibre, dóna encara més força a  Donovan Creed en les seves aparicions que comencen a convertir-se en èpiques i dignes de formar part de la memòria literària.

Estem davant d’una interessant novel·la d’intriga. Una obra imprescindible pels lectors que van conèixer les aventures de Donovan Creed a Gente Letal, i recomanable per aquells que encara no saben qui és John Locke, i què és el que fa que, sent un escriptor independent, continuï venent milions de llibres electrònics.


Editorial: Ediciones B
ISBN: 978-84-666-5058-8
Pàgines: 210 pàgines
Preu: 16 € / 9,49 € (ebook)

John Locke és el primer autor independent, que sense recolzament de cap editor, ni cap campanya de màrqueting, ha aconseguit vendre un milió d'ebooks a Amazon. Gent letal és la primera entrega de la sèrie dedicada a Donovan Creed, que continua amb Experimento Letal i La salvación de Rachel. Esperen la seva edició en castellà la resta de les 8 novel·les que conformen la Saga Creed: Now & Then, Wish List, A Girl Like You, Vegas Moon i The Love You Crave.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies